Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telefon görüşmesi neyin nesidir?

Selman Öztürk diye bir adam vardı, "Levent Nazifoğlu ile Diarra konusunu telefonda konuştum, akşam yayınlayacağım" diyordu Twitter'da. Yayınlamış ama 1-2 dk sonra hemen silmiş. Sanırım arayıp gönderiyi silmesini söylediler.

Twitter'daki birkaç kişi de paylaştığı görüntüyü görmüş, Levent Nazifoğlu, telefonda "Diarra %99 bitti. KAP'tan ceza alırız diye açıklayamıyorum" demiş.

Lokomotiv'le biz niye anlaşalım?

Adam kendisi anlaşacak.

Şöyle.Bonservis gibi cezasını öderiz.Maaşından düşer 2.7ye felan oynar.Lokomotiflede ödeme planını görüşüyoruzdur.Olabilir yani mantıklı.Lass cezayı 5 milyona çekmek için lokomotifle anlaşmaya çalışıyor diye haber vardı.Büyük ihtimal o 5 milyonu biz ödeyeceğiz ve lass imza parası almayacak

Etoo tam bizlik bu sezon.

Insallah düsünür bizimkiler.

Sneijderle darmadagan ederler ligi.

Beraber CL i kazanmislardi zaten.

CqQMBLbWAAAvWEk.jpg

eto'o da gelsin..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Etö terör örgütüne ihtiyaç yok eren ve podo yeter

Şöyle.Bonservis gibi cezasını öderiz.Maaşından düşer 2.7ye felan oynar.Lokomotiflede ödeme planını görüşüyoruzdur.Olabilir yani mantıklı.Lass cezayı 5 milyona çekmek için lokomotifle anlaşmaya çalışıyor diye haber vardı.Büyük ihtimal o 5 milyonu biz ödeyeceğiz ve lass imza parası almayacak

Saçma bence. Bizim anlaşmayı futbolcuyla yapmamız lazım.

Sezon sonu futbolu bırakıyorum demeyeceğinin garantisi yok sonuçta, bizi Lokomotiv'le anlaştırıp tüymesin.

Bence böyle bişey olur

Muslera - Linnes - Chedjou - Serdar - Carole - Lass - Josue - Bruma - Sneijder - Podolski - Eren

Yedekler : Cenk - Balta - Cavanda - Selçuk - Tolga - Sinan - Yasin

Tribündekiler : Eray - Semih - Koray - Sabri - Hamit - Donk

Diarra sakatlanmasa hem Euro 2016 da yer alacaktı hemde ya Paris ya United e gidecekti öyle böyle oynamadı bu sezon rezil etti çoğu adamları

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt