Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoglunu ilk defa canli dinledim. Acikcasi umitlenmeyin derim. adam ben herseye yuzde 99 derim demis. Ben o transferin yatacagini dusunjyorum. Umarim yanilirim ama ben kolay kolay yanilmam.

Leiva zamaninda soylemistim leivanin tek avantaji epl den gelmesi bize oyunda tempoyu artiracak dribbling kabiliyeti adam lazimdi lass tam nokta atisi olacak.

Ayrica marsilyada kazandiginin 3 kati para verecegiz marsilyada kalinca o ceza silinmeyecek olayin mantiksizligi burda.orda alacagi parayla mi burdakiyle mi daha rahat oder cezasini?

Bu basit gercegi buradaki renktaslarimiz ve ifbbasını bur turlu kavrayamadi.

Ya cezasi da cezasi??

Ulan bir tanesi nazifogluna soramadi bugune kadar.

"Ya nazifoglu bey cezasi problem diyonuzda o cezayi sanki marsilyada kalsa odemeyecekmi ?CAS sonucta cezayi CAS tırdi moskova odeme bekliyor. Bu yigit marsilyada 1 kazanirken mi kolay oder cezasini GS da 3 kazanirken mi? Hala ne yok ceza da ceza diye bahane uyduruyonuz" diyemedi basinimiz daha.

talisca 1 yıllıgına olsada cok ii transfer. bizimde 1 yıllıgına iheanacho'yu kiralamamız lazım.

Bu basit gercegi buradaki renktaslarimiz ve ifbbasını bur turlu kavrayamadi.

Ya cezasi da cezasi??

Ulan bir tanesi nazifogluna soramadi bugune kadar.

"Ya nazifoglu bey cezasi problem diyonuzda o cezayi sanki marsilyada kalsa odemeyecekmi ?CAS sonucta cezayi CAS tırdi moskova odeme bekliyor. Bu yigit marsilyada 1 kazanirken mi kolay oder cezasini GS da 3 kazanirken mi? Hala ne yok ceza da ceza diye bahane uyduruyonuz" diyemedi basinimiz daha.
Benim tahminim cezanın ödemesini bizim vereceğimiz paraya göre taksitlendirmek için uğraşıyor diarra. Moscow 10 milyon peşin istiyordu. Diarra diyecekki bakın paralı bir kulüp buldum bunlardan alacam size verecem olurmu. Bence olur.

Bize karşı korkunç bir linç kampanyası başlatıldı şanlı tarihimize dil uzatılıyor bu sene ligi domine etmemiz şart karga ve kuş sürülerine patronun lim olduğunu göstermemiz lazım bu yüzden diarra transferi hayati önem taşıyor bitirin artık şu transferi

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize karşı korkunç bir linç kampanyası başlatıldı şanlı tarihimize dil uzatılıyor bu sene ligi domine etmemiz şart karga ve kuş sürülerine patronun lim olduğunu göstermemiz lazım bu yüzden diarra transferi hayati önem taşıyor bitirin artık şu transferi

Galatasaray,kendi başarılarına laf atanlara her zaman başarılar elde ederek cevap vermiştir.Çok değil,11-12 Ağustos gibi bu futbolcuların fotoğrafları çıktı,FETÖcüsün Galatasaray,FETÖ'süz ilk gün şimdi ne yapacaksınız dendi,Süper Kupa'yı alarak susturduk.Yeni videolar servis edilince yeniden başlamışlar konuşmaya.Şimdi de şampiyon olup en büyük cevabı vereceğiz onlara.

Ceza olayı olmasa alamayız zaten Diarra'yı. %99 gelir.

Galatasaray,kendi başarılarına laf atanlara her zaman başarılar elde ederek cevap vermiştir.Çok değil,11-12 Ağustos gibi bu futbolcuların fotoğrafları çıktı,FETÖcüsün Galatasaray,FETÖ'süz ilk gün şimdi ne yapacaksınız dendi,Süper Kupa'yı alarak susturduk.Yeni videolar servis edilince yeniden başlamışlar konuşmaya.Şimdi de şampiyon olup en büyük cevabı vereceğiz onlara.
Uefa kupası araştırırsın diyecek kadar komik kıskançlık nefret içeren yorumlar okuyorum sosyal medyada inanılmaz sinirliyim alın teri ile kazanılmiş büyük zaferler elde etmiş türk futbolunun bir numarasına laf eden pisliklere bu sene sahada cevabı vereceğiz

Gunaydin lassana diarra ailesi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt