Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazifoglu 10 gün diyor, bir düsünün niye.. Hic mi kafa calismiyor yahu :)

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
10 gun sonra Lass bizden 10 milyon euro+Riva'yı istedi bizde vazgeçtik.Yerine transfer calismasi da yapamadik kısa sürede diye yapistirir.Sonra herkes cikip Nazifoglu adamdir diye ahkam keser olur biter

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leiva gelseydi , bu kadar hengame olmazdı . Klopp da hasta adam, göndermiyor ama oynatmıyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

hertürlü tolgayı kitleyecekler oraya. yedek olacak futbolcuya dursun bile 2 m vermez
Bunu Tolga gelmeden önce ilk ben Leiva için demistim. Yedek olacak Tolga ya niye 2m versinler?

Olay şu, baktilar taraftar tepki veriyor Tolga yetersiz diye, ortaya hemen Diarra yi attilar 4.5 milyon yillik yalani ile, 10 gün diyip uyutacaklar.

Hatirlayin Nazifoglu o bölgeyi Tolga ile doldurduk demisti geldiginde.

Diarra'nın maçı başladı, Lig TV yayınlıyor.

CqYoTIiXEAA2ksh.jpg
Renkdaş yurtdışında mı yaşıyorsun.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rezil rusva oluyor şuan Marsilya 3-0 olmalıydı maç şimdiye kadar. Diarra gelir

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

He bizim yönetim sunu da düşünüyor olabilir: Transferin son gününe kadar farkli teklif yapmadan Diarra yi bekleyecekler. 10 milyon olayi cözülmez ise Diarra ya ya orda kal az yillik ile ceza yi öde, yada bize gel daha çok kazan ve öde diyecekler.

Burada mesele Diarra olmamalı. İstersin ama alamazsın. Mesele o bölgeye doğru bir adam almak, adı Diarra olur Toure olur farketmez.

Bunu Tolga gelmeden önce ilk ben Leiva için demistim. Yedek olacak Tolga ya niye 2m versinler?

Olay şu, baktilar taraftar tepki veriyor Tolga yetersiz diye, ortaya hemen Diarra yi attilar 4.5 milyon yillik yalani ile, 10 gün diyip uyutacaklar.

Hatirlayin Nazifoglu o bölgeyi Tolga ile doldurduk demisti geldiginde.

öngörülerine sonsuz saygı duyarım bilirsin hakan. ama bu olayı ilk söyleyen benim hacı.sen benden 2 gün sonra falan söylemissindir.
dediğin gibi 10 gün falan diarra ile uyutacaklar milleti zaten sonrada transfer bitiyor olumsuz haber gelir lig için tolga yeter yorumları başlar tv ve gazetelerde.
bir başka ihtimal diarra olayı 1 2 gune yalan olduğu ortaya cıkar buseferde başka birini bulup yine 1. ihtimaldeki finali gerçekleştiriler.

Denayer gelsin artik ya. Savunmaya Denayer gibi atletik reis lazim.

Diarra keşke, Anadolu klüplerinde olsaydı; Levent Bey, GS adını söyleyip 5 milyon masaya koyunca direkt ismimiz için gelirdi ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umarim Diarra disinda görüsüp anlastigimiz belli kalitede bir DOS vardir. Sadece Diarra´ya kitlenirsek, son 2 günde deli danalar gibi DOS arariz.

Diarra yapisi itibariyle eksigimizi tam anlamiyla giderecek bir futbolcu herseyiyle. Olursa müthis ötesi olur.

Ama terslik olursa da o kaliteye yakin biri mutlaka alinmali oraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt