Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hayvan gibi acı yerim o konuda sıkıntı yok. Bol köy tere yağlı bulgur pilavı ile rahat 30 süs biberi turşusu yerim ama kan ter içinde kalırım. Akşamdan kalan isotlu çiğ köfteye sabah iki yumurta kırar öyle giderim işe :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Kendine eziyet etme leo fazla delikanlilik iyi degil pat diye gidersin :) bende aci yerim aliskinim bise olmaz diyodum . gecen yaz izmirde patlican kebabi yedim biraz aciliydi ustune bastim karabiber pul biberi sicak sicak yiyim hemen dedim bi anda abandim nefesim kesildi o gunden sonra fazla aciya tobe ettim :)

Son düzenleme:
Gerizekalilar ya kuponumun icine ettiler. Yine sacmasapan bir mac yüzünden yattim.

Ulan neler tutturdum en dandik ve gözümde en kolay mac olan yüzünden yattim iyi mi.

Basaksehir MS1
Antalya MS0
West Ham MS1
AC Milan MS1
Real MS2
St.Etienne MS1

Atletico MS1

Gerizekalilar ya kuponumun icine ettiler. Yine sacmasapan bir mac yüzünden yattim.

Ulan neler tutturdum en dandik ve gözümde en kolay mac olan yüzünden yattim iyi mi.

Basaksehir MS1
Antalya MS0
West Ham MS1
AC Milan MS1
Real MS2
St.Etienne MS1

Atletico MS1

Kesin yaşanmıştır bu

Basaksehir MS1
Antalya MS0
West Ham MS1
AC Milan MS1
Real MS2
St.Etienne MS1

Atletico MS1

Yazik olmus cok sinir bozucu :/ Gecmis olsun dostum :( ne kadar bastin ne kadar veriyordu ?

Keske rodellega ve viscayi alsaydik. bu ligi iyi taniyan ve uyum sorunu yasamayacak en kaliteli iki isim bunlardi.
serdar ve tolga transferleri takima direk katki saglayamaz, bir ekstra katki beklemiyorum. kim bilir 25 maci bile gecemezler.

Umarım tez zamanda bu yanlışından döner

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hani ben Sneijder mevzusunda felan hocamıza hep arka çıkmış insanım beni bile dellendirdi

Arada espri felan yapta şaka sanalım

Yok rdaş bu adam tam bir Hamzaoğlu sevdalısı.Akhisar hayranı Avrupa da desteklediği tek takım Deportivo oda malum sebepten dolayı

genelde hep boyle olur renktas, galiba son dk 90+4 yediler!
son macin son saniyelerine kalmasida ayri bir konu :/

Basaksehir MS1
Antalya MS0
West Ham MS1
AC Milan MS1
Real MS2
St.Etienne MS1

Atletico MS1

Wenger yeni forvet almış bu sezon için oynama izni çıkmamış epl de.
Biz kiralayalim deli topçu diyorlar

1467631600_asano.jpg

Wenger yeni forvet almış bu sezon için oynama izni çıkmamış epl de.
Biz kiralayalim deli topçu diyorlar

1467631600_asano.jpg

Uzak dogulu bi cocuk daha vardi bi ara o cocuk pek forma sansi bulamadi . kiralanmisti bi yere sonra ses soluk yok kayboldu çocuk

genelde hep boyle olur renktas, galiba son dk 90+4 yediler!
son macin son saniyelerine kalmasida ayri bir konu :/

Penalti oldugunda bayagi sevinmistim acikcasi ama sanki biraz haksiz penalti gibi geldi bana, tekrarini göremedigim icin bilmiyorum.

Keske Fener maci ile kesismeseydi Atletico maci o zaman cash out yapardim direkt.

Bu biliç ne aç gözlü bir adam bu kez de Zaza ile anlaşmışlar

Hani ben Sneijder mevzusunda felan hocamıza hep arka çıkmış insanım beni bile dellendirdi

Arada espri felan yapta şaka sanalım

Yok rdaş bu adam tam bir Hamzaoğlu sevdalısı.Akhisar hayranı Avrupa da desteklediği tek takım Deportivo oda malum sebepten dolayı
Burda mı kendisi bi konuşalım

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt