Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz enayimiz lassin cezasini ödeyelim

o zaman sürünsün marsilya da senede 2m ile ödesin 10m borcunu

Vergiyi düşersen 2'ye düşer, Sneijder'in piyasası var hala. Lass'ında öyledir muhtemelen 4-5 orda alıyordur vergi %40,%50 falansa net 2m'dir maaşı.

O yüzden dedim zaten Türkiye'ye getiriyorsun, yurt dışındaki futbolcular Arap ligi olarak bakıyordur muhtemelen buraya, deli paralar dönüyor sözleşmelerde.

doğru diyorsun renktaş.

sonucta marsilyadan da 4-5 cıkıyordur.

%35'lik vergi farkı ile fransa'dan gayet kalite topcular getirebiliriz.

selcuk ft'nin son senesinden beri hic top oynadigini hatirlamiyorum, ft dönemindeki basarisinin meyvelerini yedi yillardir

kovsan gikini cikaramaz cünkü lesh oynuyor, üzülsem de baska care yok

ama ona sira gelmeden önce sabri, umut ve olcan postalanmali

doğru diyorsun renktaş.

sonucta marsilyadan da 4-5 cıkıyordur.

%35'lik vergi farkı ile fransa'dan gayet kalite topcular getirebiliriz.

Fransa 2.liginden gelen Carole'un yaptıkları ortada renktaş. :D Bence 3. liglerindeki oyuncularda STSL düzeyinde top oynuyordur.

• transferi ile ilgili top artık kendisinde ve avukatlarında. avukatları lokomotiv moskova ile cezanın indirilmesi hususunda toplantı yapacaklar. bu toplantıya galatasaray kulübü avukatlarından bir tanesi de gözlemci olarak katılacak. buradan indirim alınabilirse kendisi ile anlaşma sağlandığından imzalar atılacak.

hafta sonu yazamadığımdan gelen mesajlara toplu cevaben son durum budur :) ben başından beri çok yüksek bir ihtimal olarak görmedim kendisinin transferini. ama kesin olan yönetimin ciddi bir çaba gösterdiğidir.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 22 ağustos 2016 12:00)

​

Fransa 2.liginden gelen Carole'un yaptıkları ortada renktaş. :D Bence 3. liglerindeki oyuncularda STSL düzeyinde top oynuyordur.

fransa'dan özellikle atletik yapı olarak sağlam topcular cıkıyor.

zaten süper ligde sadece atletik yapıda fit olsan şampiyonsun :)

+iskandinavlarda sağlam.

linnes'ten umutluyum. bakma adam sağ kanatı tek basına savunuyor.

[TABLE="class: panel, width: 160"]
[TR]
[TD="align: center"]gizle!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=1]caner erkin[/h]

• menajeri cumartesi günü öğleden sonra galatasaray kulübü yetkilileri ile irtibata geçmiş ve inter'den aldığının daha düşüğüne galatasaray'da kiralık oynayabileceğini aktarmış. şu aşamada düşünülen bir isim değil.

[h=1]jan olde riekerink[/h]

• genç ve gelecek vaat eden, mümkünse çok düşük bedelli bir forvet alınmasının olumlu olacağını aktarmış. öncelikleri ise stoper ve ön libero.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 22 ağustos 2016 12:04)

[TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"][/TD]

[TABLE="class: panel, width: 160"]
[TR]
[TD="align: center"]gizle![/TD]
[/TR]
[/TABLE]

caner erkin

• menajeri cumartesi günü öğleden sonra galatasaray kulübü yetkilileri ile irtibata geçmiş ve inter'den aldığının daha düşüğüne galatasaray'da kiralık oynayabileceğini aktarmış. şu aşamada düşünülen bir isim değil.

carole caner'i donun sallar.

bejeke alır bunu :)

fransa'dan özellikle atletik yapı olarak sağlam topcular cıkıyor.

zaten süper ligde sadece atletik yapıda fit olsan şampiyonsun :)

+iskandinavlarda sağlam.

linnes'ten umutluyum. bakma adam sağ kanatı tek basına savunuyor.

Cavanda geldi ya asılmaya başladı az çok. Sabri'yi rakip olarak görmüyordu, rekabet ortamı yoktu artık daha farklı olur. Linnes'in özgüven sıkıntısı var, kendisine güvenemiyor buradaki baskıyı kaldıramadı. En küçük top kaybında gömüyorlar çünkü. Geldiği ligin seviyesi düşük olabilir ama UEFA'da bile çok çok iyiydi, Linnes. Tam bir sistem oyuncusu bunuda zaten paslarında görüyoruz. İçeriye girdiğinde ezbere, bakmadan paslar atıyor çoğu isabetsiz ama dediğim gibi belirli bir sistemin oturması lazım Linnes için. Daha gelişecektir zamanla.

Olcan Adın, Bursaspor ile anlaştı. Bursa'nın ilk teklifini kabul etmeyen Olcan 2. Teklifi kabul edecek. (Sporcope)

HH döneminde bişey olmadıysa suan hiçbisey olmaz. En azından yönetim olduklarına dair bir girişim var.

• transferi ile ilgili top artık kendisinde ve avukatlarında. avukatları lokomotiv moskova ile cezanın indirilmesi hususunda toplantı yapacaklar. bu toplantıya galatasaray kulübü avukatlarından bir tanesi de gözlemci olarak katılacak. buradan indirim alınabilirse kendisi ile anlaşma sağlandığından imzalar atılacak.

hafta sonu yazamadığımdan gelen mesajlara toplu cevaben son durum budur :) ben başından beri çok yüksek bir ihtimal olarak görmedim kendisinin transferini. ama kesin olan yönetimin ciddi bir çaba gösterdiğidir.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 22 ağustos 2016 12:00)

​
  • ​

düzgün duyum paylaşan nadir insanlardan biri...

ON DAKİKA: Beşiktaş, Eto'o ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservis bedeli 600 bin€, yıllık ücreti ise 2.5 M€ olacak. (FourFourTwo)

Eto cok yararlı olurdu süphesiz.
Bjk nin son 3 forvetleri 1.kalite hepsinden de verim aldılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt