Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diarranın toplantı sabah yapılacak,öğlen belli olur durum

diarra olayı önceki seneki luce olayını anımsatıyor onunda günlerce son toplantısını beklemiştik aha geliyor olumluydu istekliydi göz kırptıydı derken olay şova dönüşmüş elinin tersiyle geri çevirmişti teklifi.

Basmiyorlar abicim sinir oluyorum. 1 adam var zaten ne bekliyorsun. Geri geri gidiyorlar. İyi adam tutuyorlarmiş gibi. orta sahada acemi Tolga birşeyler yapmaya çalişiyor. Öbür Casper'in umrunda değil. Sneijder'de formsuz temposuz. Sinan saçini sariya boyamiş civciv gibi geziniyor. Benim için rotasyon oyuncusu olur. Ben müthiş şeyler beklemiyorum ondan. arada iyi işler yapar. Tempoya ihtiyacimiz var. Josue sağ açik oynar

bence sneijderinde miladi doldu.
gecen sezondan beri birsey oynamiyor.
nekadar sevsekte gercekleri görmekte fayda var.
lass gelirse iki genc orta sahayla daha etkili olurz.
örnegin

---------lass------------
tolga-------------josue

ama zor riekerinkin gücü yetmez selcuk sneijderi kesmeye.
ama en azindan 2 sinden biri yedek soyunmali artik.

--------lass-----------
tolga/josue----sneijder/selcuk

birini kesmeli ya sneijder yada selcuk.

vay be reis Murat Kara :005:

Murat Kara [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"][/TD]
[TD="class: alt1"]22.08.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]7 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]29.08.2016, 23:00[/TD]
[TD="class: alt2"]6 Gün, 18 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]kendi isteği[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

erenin soy ismiyle alakalı göndermeler hızlanmaya başladı
CqgngooWcAAzLBu.jpg

Açıkçası dün akşamki kötü oyuna rağmen ümitsiz değilim sadece bazı kaygılarım var

Jor :futbolcudan anlıyor ama oyunu okumada şüphelerim var ayrıca hep 2 oyuncu değiştirmesi ilginç

Muslera :ok

Sağda Cavandayı görelim

Serdar Aziz bu takımın şu anda olması gereken stoperidirbyanında Denayer olsa iyiydi ama yok Balta.mecburi

Sol Carole ok

Orta da Tolga ve alınırsa dos şart Selçuk asıl kanser nokta kesilmeli Sneijder çekibdüzen verecektir kendine yoksa Josue var sağ açık Podolski tartışmasız
Çsol açık Bruma ok

Eren şimdilik ok ama biri alınsa tadından yenmez

Sorunumuz Selçuk ve Sneijder in tempısuz oyunu ama Selçuk kesilse Sneijder düzelir zaten kaygımda selçuk un kesilmesi nasıl olacak diye

Edit:Josue sağda da.olabilir sol da da o da bşr avantaj ama orta saha Dos Tolga ve Sneijder olmalı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bu program süpermiş maç biter bitmez golü izlemek istiyormusunuz diye uyarı geldi :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bilgisayardan izliyodum 93.dakkada internet kesildi ben de bitti diye kapattım bildirim gelince çok sevindim :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medel leiva diarra yeter artık taraftarla alay ettiğiniz alacaksanız alın artık !! bu orta saha ligin en kötüsü forvetinde dzeko olsa bir bok yiyemez bu orta sahayla yazık şino bruma poldi gibi adamlar çürüyecek bu adamları kullanamıyoruz bu kaplumbağa orta sahası ile

Tolga 12 13 kosar baslarda bakti bi kendi kosuyor o da salar. Alemin bi enayisi kendisi mi

yav he he , şu yorumu yazanlar selçuk'a olcan'a umut'a buruk'a tek kelime etmezler , içimizdeki hainler

Ben onlarada yaziyorum merak etme ac bak daha onceki yorumlarimada. Sneijder rezil oynuyor performansi ilk 11 oynayacak seviyede degil. Dun ve Besiktas macinda bir tane yaptigi olumlu is yok.

Sneijder efsane oyuncumuz ama takima zarar veren bir oyuncuyu ben yalayamam kusura bakmayin

beyler şino hiç bir zaman 4 kişiyi çalımlayıp süratle rakip ceza sahasına giren bir oyuncu olmadı yada topu kesip hızla atağa kalkan yani robben değil bunu unutmayın !! şino topu doğru kullanan hızlı pas atıp forvetleri pozisyona sokan doğru top kullanan ceza sahası içinde ve dışında topla buluştuğunda raket gibi kaleye top atan bir futbolcu şinonun iyi olması için senin orta sahanda melo olması lazım hatta iki tane melo lazım ki şino istediği alanlarda topla buluşsun yoksa ciğerci donk selçuk üçlüsü ile şino uyur gezer olarak devam eder zaten yönetim orta saha almayacaksa şu kalan bir haftada şinoyu satsınlar bari yazık başka takım kullansın bu silahı !!

Sneijderi oynatacaksan arkasinda 2 cok saglam orta sahan olacak. Lass-Tolga ile oynar mesela. Josue ise kesinlikle sag acik denenmeli. Bizim ligde is yapar. Direk Erenin kafaya adrese teslim toplar atar.

Sinani en cok savunanlardanim ama olmuyor iste. Birinci nedeni futbol zekasi dusuk ikincisi ise devamliligi yok. Bir hareket yapiyor sonra 25 d. oyunda yok. Sinan 15 dk. etkili olur ancak

bu kadar hantal bir 10 numara icin bahanelere sıgınmayın artık.

josue şu sneijder'den 2 kat daha verimli olur. yeterki akhisar macında 10 numara baslasın.

asıl suçlu yönetim kadro planlaması yapamadılar daha doğrusu hiç bir pok yapamadılar lig başlamış 2 yıldır takımda orta saha yok hala transfer döneminin sonu gelmiş biz diarra diye ıssız çölde serap görüyoruz bu orta saha olduğu müddetçe kimse sinandan erenden şinodan brumadan müthiş performans beklemesin resmen topu öldüren katleden bir orta sahaya sahibiz

Diarra ;''Galatasaray'a gitmezsem futbolu bırakırım.'' diyerek rest çekti.Cimbom transferi bir kaç gün içinde KAP'a bildirebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt