- 2 Temmuz 2011
- 140.154
- 60.238
- 5.628
diarranın toplantı sabah yapılacak,öğlen belli olur durum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diarranın toplantı sabah yapılacak,öğlen belli olur durum
Basmiyorlar abicim sinir oluyorum. 1 adam var zaten ne bekliyorsun. Geri geri gidiyorlar. İyi adam tutuyorlarmiş gibi. orta sahada acemi Tolga birşeyler yapmaya çalişiyor. Öbür Casper'in umrunda değil. Sneijder'de formsuz temposuz. Sinan saçini sariya boyamiş civciv gibi geziniyor. Benim için rotasyon oyuncusu olur. Ben müthiş şeyler beklemiyorum ondan. arada iyi işler yapar. Tempoya ihtiyacimiz var. Josue sağ açik oynar
Bilgisayardan izliyodum 93.dakkada internet kesildi ben de bitti diye kapattım bildirim gelince çok sevindimBu program süpermiş maç biter bitmez golü izlemek istiyormusunuz diye uyarı geldi![]()
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ilk yarî 6.25 kmydiKaç Km yapmış bu maç?
yav he he , şu yorumu yazanlar selçuk'a olcan'a umut'a buruk'a tek kelime etmezler , içimizdeki hainler
Sneijderi oynatacaksan arkasinda 2 cok saglam orta sahan olacak. Lass-Tolga ile oynar mesela. Josue ise kesinlikle sag acik denenmeli. Bizim ligde is yapar. Direk Erenin kafaya adrese teslim toplar atar.
Sinani en cok savunanlardanim ama olmuyor iste. Birinci nedeni futbol zekasi dusuk ikincisi ise devamliligi yok. Bir hareket yapiyor sonra 25 d. oyunda yok. Sinan 15 dk. etkili olur ancak
Tolga 12 13 kosar baslarda bakti bi kendi kosuyor o da salar. Alemin bi enayisi kendisi mi