Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu adamin onundeki bos alani kimse gormuyormu, tamamen orta saha hatasi bu.
Tamam dogru haklisiniz Chedjou bazi zaman arkasinda (yukariya cikinca) bos alan birakiyor karsi tarafda bunlari cok iyi kullaniyor fakat o onundeki bos alani kim birakiyor? Orta saha. Mecbur Chedjou oraya kadar gidiyor, orta sahada adam gibi yerini dolduran yok. Ha Tolga geldi biraz baski yapiyor, ama Selcuk denen herif ne zaman orta sahayi doldurdu orda top kazandi ve defansini rahatladi ben bile hatirlamiyorum. Unutmayalim ki futbol bir takim oyunudur.
Orta Saha'ya daha söz etmedim bile. O ayri skandal. Ama burda o pozisyonda Chedjou yanlis duruyor diyor konuyu acan :D :D :D

Diarra 1 Eylule kadar sure istemis

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eee lokomotif indirimi kabul etmezse diarra futbolu mu bırakacak şimdi?

Pek aciklama yapmama gerek yok cünkü taraftarin futbola bakis acisi bir kere tamamen yanlis.
Bir arkadas analiz konusu acmis su fotografta Chedjou hatali diyor :D

Yahu yemin ederim akli basinda futbolu bilen insana bunlari söyle, yüzüne bakmazlar.

Bakin bakalim TOP NERDE? Chedjou dogru yerinde duruyor, Hakan ve Carole ise topun kaldigi bölgeyi realize etmeden hala kendi taraflarinda takiliyorlar. Bu pozisyonun bas sorumlusu Hakan Balta'dir, o Ched'e dogru gitmeye baslarsa ki gitmeli cünkü top orda, Carole de gitmeye baslayabilir.

OEZ26Z.png

Bu pozisyon için haklısın ama genel olarak kötü durumda.Bu tecrübede bir oyuncu bu kadar fazla yerini kaybetmemeli.

Acaba yaş küçültme durumu olabilir mi 3-4 yaş?

Hızı çok geriye gitti 1 sezonda anlayamadım,acaba takım hamza döneminde yattı ondan mı?

Gerçekten biz neden sorunsuz insanlarla uğraşmıyoruz ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu pozisyon için haklısın ama genel olarak kötü durumda.Bu tecrübede bir oyuncu bu kadar fazla yerini kaybetmemeli.

Acaba yaş küçültme durumu olabilir mi 3-4 yaş?

Hızı çok geriye gitti 1 sezonda anlayamadım,acaba takım hamza döneminde yattı ondan mı?
Hazirlik döneminde bende dedim bunu. Ciddi derecede yavas ve agir olmus, sanki 10 yas üstüne koymus.

Diarra çıkarttı masaya vurdu ve toplantıyı terk etti diyen çıkmadı bir tek her kafadan bir ses çıkıyor.

@SelmanOztrk şimdi
Marsilya, Moskova ve Diarra ile prosedürler tamamen halledildikten sonra KAP açıklaması gelecek. Bu nedenle hemen açıklanması beklenemez.

Orta Saha'ya daha söz etmedim bile. O ayri skandal. Ama burda o pozisyonda Chedjou yanlis duruyor diyor konuyu acan :D :D :D
Chedjou basimda mi duracak nerde dursun herif uc adam bir bos alana dogru kosuyor tek basina bos alan nasil doldursun herif, adam dogrusunu yapiyor o pozitionda. Topla ilgileniyor ve kalesine arkasina almis. Linnes skandal geriden geliyor ama neyse, carolede cabuk sol bolgeyi bos birakip hakan baltanin yerine doldurmasi lazim, hakan baltada chedjouya yardim etmesi gerekir. Zor bir pozition, ama yine daha once dedigim gibi bu macta Selcuk olsun Sneijder olsun (belki sneijder degil asil gorevi o degil) ama orta saha cogu zaman defansi satti, besiktas macindada ayni sorun vardi.

Sendt fra min PLK-L01 med Tapatalk

Bu gidisle bence yine sap gibi ortada kalacagiz ön libero almadan.

Yalan yaw olur mu öyle sey adam bize transfer oldugu zaman her türlü daha cok kazanacak

Ya bizi oyaliyorlar yada ceza ile ilgili bilmedigimiz bir detay var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt