Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç ses soluk yok diarra konusunda olumlu ya da olumsuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Josue geldiğinde zaten rikering'in Selçuk'u keseceğini düşünmüştüm . Direkt kesmese de kademeli olarak kesmeye başlar. Selçuk'u çok savunurdum ama en son bjk maçında daha da ağırlaşmış gördüm , yaşlandıkça mücadele gücünü kaybediyor malesef

Diarra olmaz da ise yarayacak carole kivaminda bir ön libero alsinlar fransadan . Chedjou gitseydi keske yerine stoper de alirdik

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra listede diyorlar, Fellaini listede diyorlar ama neden M'Vila yok. Aynı meblalara alınabilecek gencecik kaliteli adam işte.

Josue geldiğinde zaten rikering'in Selçuk'u keseceğini düşünmüştüm . Direkt kesmese de kademeli olarak kesmeye başlar. Selçuk'u çok savunurdum ama en son bjk maçında daha da ağırlaşmış gördüm , yaşlandıkça mücadele gücünü kaybediyor malesef

ne bjk maçı abicim bi futbolcu 2-3 senedir formsuz olur mu ya arada bi frikik atıyo diye gözünüz boyanmış

jordy clasie haberinin kaynağını bilen var mı renktaşlar?
olursa çok mantıklı iş yapmış olur, form tutarsa mükemmel oyuncu.

chedjou eğer diarra bonservisi çözülmezse takas olarak kullanılabilir yerine denayer kiralanabilir

selçuk kendini külhanbeyi sanıyor bu kadroda yerim garanti sanıyor lass ve josue gelince triplere ağlamaya başlar oda

jordy clasie haberinin kaynağını bilen var mı renktaşlar?
olursa çok mantıklı iş yapmış olur, form tutarsa mükemmel oyuncu.

10 Milyon Euro bonservisi olan 21 yasindaki genc ve yetenekli futbolcuyu bize birakmazlar Ayrica Southhampton daha yeni almadimi bunu

Diarra gelirse
Muslera
Cavanda Serdar Hakan Carole
Diarra Tolga
Josue Sneijder Bruma
Eren/Poldi şeklinde olur

Diarra bugün yarin yalan olur.

Dursun'un alabilecegi en iyi adam Leiva'ydi ama onu bile beceremediler. Bu saatten sonra alabilecekleri en iyi adam Inter de istenmeyen 33 yasindaki Melo olur.

Diarra falan taraftarlari oyalamak icin ortaya atilmis bir isimdir.

Yeni kaleci antrenorumuz Frans Hoek sirayla calistigi kulupler

Ajax*(keepers)
*FC Volendam*(keepers)
*FC Barcelona*(keepers)
*Nederland*(keepers)
*Polen*(keepers)
*Bayern München*(keepers)
*Nederland*(keepers)
*Manchester United*(keepers)
*Nederland*(keepers)

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Son düzenleme:
Galatasaray'ın yeni kaleci antrenörü olan Frans Hoek, son işlemleri tamamlamak üzere şu anda İstanbul'da. (VI)

59 yaşındaki Frans Hoek daha önce Barcelona, Bayern Münih, Ajax, Manchester United ve Hollanda Milli Takımı'nda görev yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt