- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
Olacak Diarra olacak oğlum hadi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi ve Ronaldo zor bence Ibra'da yaşlı,olmazEto'o haberlerine inanmadan biraz kafa calistiralim. Nazifoglu bütce sorunumuz var dedi. Nasil simdi birde bu habere inaniyorsunuz arkadas?
Hayat size güzel yahu, Diarra, Eto'o, Ibra, Messi, Ronaldo. Hepsi gelecek.
Hayali bi arkadasin oldugunu dusunuyorumLass icin menajer arkadas ne yazik ki olumlu bilgi veremedi. Yarin kapanbilir bu transfer.
Lass icin menajer arkadas ne yazik ki olumlu bilgi veremedi. Yarin kapanbilir bu transfer.
Haim Fresco?Hayali bi arakadasin oldugunu dusunuyorum
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olm bizim bu yeni forma uzaktan fena değil de yakından bakınca pazar malı gibi duruyo
Arif ile Hakanın Feto ile videosunu yayınlatır bu manyak şimdi orada "belge" olarak.İstediğini desin sorun yok.Belge diye salak salak şeyler getirecek mi onu merak ediyorum.
Arif ile Hakanın Feto ile videosunu yayınlatır bu manyak şimdi orada "belge" olarak.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
RTE'ye bağlı. Kafalarına göre hiç bir halt yapamazlar.Sence TFF,soruşturma başlatır mı bu olaylar hakkında?
RTE'ye bağlı. Kafalarına göre hiç bir halt yapamazlar.
RTE'nin de şu an böyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorum.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Lass icin menajer arkadas ne yazik ki olumlu bilgi veremedi. Yarin kapanbilir bu transfer.