Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum siz ne düşünüyor sunuz bu konuda ama bu Feto işi çok saçma geliyor genel anlamda. Ya bakanlar eski bakanlar hatta şu an ülkeyi yöneten zat daha bir kaç sene önce bu adamla içli dışlı değiller miydi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Diarra bitmiş. H.O.

CqjYOXrWgAEChdg.jpg

Yalnız tam çeviri de öyle yazmıyor . Yani yarın ayrılırsa diye Zaman içeren bir cümle değil, eğer gelip yarın ayrılıyorum derse şaşırmam diyor ; yani zaman vermiyor . Basın algı yaratıyor sanki yarın bize gelecek gibi ama adamlar biliyor artık ayrılacağını .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Katiliyorum. Marsilya'nin teknik direktoru demek istiyor ki yani diarra takimdan ayrilirsa surpriz olmaz diye. Bizim basin bizleri nasil gaza getirecegini iyi biliyor :D

Denayer'in sözlesmesi hazirlaniyor diye salladi. Bundan yani kolpacinin önde gideni oldugu belli oluyor. Sözlesmesini biliyormus triplerine girmek bunun kanitidir.

Bir hafta once filan Rodallega da ona gore bizdeydi aldigi parayi filan yaziyordu..tamamen salliyor tek bildigi transfer tolgaydi..herkesten once soyledi ama bir tane bildi diye herseyi biliyor havasina girdi

İsviçre'de Rus kulübü ile masaya oturan Diarra'nın menajeri ve avukatı, cezada indirim talep etti. Cezanın 5 milyon Euro'ya indirilmesini isteyen Diarra'nın yetkilileri, Rus kulübü ile ilk görüşmede anlaşma sağlayamazken, Lokomotiv Moskova konuyu düşünmek için süre istedi.

Diarra'nın yetkilileri ilk toplantıda Galatasaray ile masaya oturup anlaştıklarını belirtirken, cezanın 5 milyon Euro'ya düşmesi halinde Diarra'nın alacağı imza parasının doğrudan Rus kulübünün kasasına gireceğini anlattı. Sarı kırmızılı kulübün Diarra'ya 3 milyon Euro imza parası vermesi beklenirken, geriye kalan 2 milyon Euro'nun taksitlendirerek ödenme teklifine Lokomotiv Moskova henüz yanıt vermedi.

Taraflar yakın zamanda bir kez daha görüşerek pazarlığa devam edecek. Sarı kırmızılı yönetim, Diarra'dan olumlu yanıt gelirse Fransa'ya bir kez daha giderek yıldız futbolcuya imza attıracak.

Lokomotiv Moskova kulübüyle ceza sorunu çözümlenmezse sarı kırmızılılar alternatif isimlere yönelecek.

NTVSPOR

Futbolculara FETÖ'cü diyerek futbolcuların oynadığı kulüplere de bu baskıyı basmak... Nasıl bir nefrettir, nasıl bir kindir, nasıl bir şerefsizliktir bu.

Bilmiyorum siz ne düşünüyor sunuz bu konuda ama bu Feto işi çok saçma geliyor genel anlamda. Ya bakanlar eski bakanlar hatta şu an ülkeyi yöneten zat daha bir kaç sene önce bu adamla içli dışlı değiller miydi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

2014'e kadar kandirilmişlar zavallilar. Muhterem hoca oldu Fetö:D

Galatasaray yönetiminden Diarra'nın menajeri ve avukatına; "Bu işi acil halledin aksi halde başka alternatif transferlere yöneleceğiz" (DHA)

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut Bulut-900.000
Tarık Camdal-750.000
Olcan Adin-1.000.000

Kar elde etsek çok iyi olacak.

Stefano Conforti @confortistefano 13 dk.13 dakika önce Çeviriyi görüntüle
Galatasaray have decided to pay half of the fee Lassana Diarra owes to Lokomotiv, that is €5M. The transfer looks imminent. (L'Equipe)

5 milyon euronun yarisini ödeyeceğiz himm. Rus çocuğu yazmiş bunu. Lequipe'de var mi böyle birşey

Son düzenleme:
SON DAKİKA I Fransız L'Equipe'in haberine göre Diarra ve L. Moskova, cezanın 5M€'ya düşmesi konusunda anlaşmaya vardı. (@confortistefano)

h.o

SON DAKİKA I Fransız L'Equipe'in haberine göre Diarra ve L. Moskova, cezanın 5M€'ya düşmesi konusunda anlaşmaya vardı. (@confortistefano)

h.o

@ParcalaAslanim 19 sn.20 saniye önce
Bu gelişmeye göre, transferin önünde herhangi bir engel kalmadığı ve tarafların imza aşamasına geldiği de iddia ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt