Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cqp1lwOWEAAF680.jpg

En güzeli azizi ciddiye almamak ve herhangi bir cevap vermemek olur.

Biz cevap verdikçe onlar prim yapıyor ve aleyhimize yaptıkları algı oyunları başarılı oluyor.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

bu sene içerde dışarda hepsine koymak farz oldu. bu sezon 3 kupayı alırsak güzek kapak yapmış oluruz.yine havlayacaklardır feto diye ama şemsiye kendi totolarına girecektir.

Ben futbolcu olsam bu laflardan sonra çok pis hırs yapıp Kadiköy de bunları yenmek için ölümüne savaşırdım.

Ellerinde tek bu kaldı yıllardır avutuyorlar kendilerini, bunu da aldık mı ellerinden artık sus pus olurlar gavatlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu aziz kaldıkça Türkiye'nin tek nefret edildiği klüp fb olacak . Hiç kimse sevmiyor bu zatın yüzünden bunları.

Sent from my iPhone using Tapatalk

OptaJoe – Verified account ‏@OptaJoe

100% - Joe Hart completed all of his nine passes in the first half against Steaua Bucharest. Bravo.

:asd22:

Bu hafta Diarra ve Eto'o ile anlaştıklarını kap a bildirseler çok iyi olur.

Arkadaş bi ton hücumcuları var hala 3 transfer yapcaz hucuma dıyor azize. Bizimkilerin aklına ne zaman gelecek bilmıyorum. Takım pozisyona giremiyor. Bütün sene tek forvetle nasıl geçecek acaba. Karıköy pijleri lens ziyech sow alırsa baya güçlenirler

Lens...ziyech...sow
..........v.persie........

Yedekte volkan stoch ferdi emenike baya kuvvetli kulube

Karabük maçında ofansif açıdan en büyük sıkıntımız defans arkası koşu yapmamamızdı. Riekerink beyin bunu düşünerek Niasse yi kiralayabileceğini düşünüyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

lan get aziz, perriara en az hepimiz kadar bilime inanan bir hocaydi

Lens Fener için iyi transfer olur

Ziyech ise bilemeyeceğim, yetenekli ama yetenekli gençler Fenerde bi türlü başarılı olamiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt