Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.794
- 2.063
Bjk için Nasri'nin kaprisleri ve Aboubakar'ın gol vuruşları belirleyici olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bitiricilik ve zeka olarak gomez'in gerisinde.
bence ağırda bir st.
kweuke'yi andırıyor. porto'nun yollamasının nedeni de hantal olması olabilir.
ha bjk'de kariyer patlaması yapar mı? yapar aga. oyuncu konusunda anormal şerbetliler. bizden umut'u alsalar onada patlama yaptırırlardı![]()
Stoke City, Dortmund'un 17 yaşındaki oyuncusu Christian Pulisic için 20 milyon euro teklif etti. (Bild)
Adamların 10.'su, 11.cisi hatta sonuncuları 20-30m'lik transfer yapar bizde ligi domine eden takım 3-4m'in hesabını yapar. Suçlu federasyon mudur, kulübün vizyonu mudur bilmem ama bunu çözmeliyiz.
onlarda lig sonuncusu bizim ligin şampiyonundan daha fazla yayın geliri elde ediyor.
Evet 70mlerde bi ücret alıyorlar, Newcastle o civarda almıştı. Ama bu bizim takımlarımızın bu tip atılımlar yapması için bir engel değil. Federasyon olarakta, yayın şirketleri olarakta ve biz taraftarlar olarakta bu iş bizde bitiyor. Galatasaray birkaç sene önce bu takımlardan daha fazla kazanıyordu bizim tek sıkıntımız gelir-gider dengesinin olmaması. Yoksa tüm olay televizyon gelirlerinde bitmiyor. Doğru yönetilse kulüplerimiz bu tip şeyler rahatlıkla yapılabilir.
bunun düzenlemesini taraftar veya bir kulüp yapamaz. TFF yaptırmak zorunda. Öyle kurallar koyacak ki kulüpler alt yapıya yatırım yapıp oyuncu satmaya ve para kazanmaya başlasın. Alt yapı gelişince kalas oyunculara milyon eurolar vermek yerine daha yetenekli(sadece teknik olarak söylemiyorum) oyunculara şans verilecek ve taraftarlarda onları izlemeye gelecek. Aslında basit tribün boş falan diyoruz da keita gibi heyecan yaratacak biri gelsin bir koltuk bile boş kalmaz.(tabi en düşük bilet fiyatını da 400 tl yapmak da ayrı bir mallık)
Taraftar düzenlemesini zaten yapmaz ama en büyük katkıyı taraftar verir. Bugün baktığımızda diyoruz ki GS'ın 25-30 milyonluk bir taraftarı var. Nerde? İngiltere'nin nüfusu 50 milyon bizim taraftarımız 25-30 milyon. Yarısı hatta daha fazlasına denk geliyor. Bu taraftarı aktif bir şekilde kullanabilmeli kulübümüz, kulüpler. Futbolu kadından, çocuğa kadar daha fazla sevdirmeli ve bu sevgiyi paraya dönüştürmeli. Kulübü iyi reklam etmeli mantıklı hamleler yapmalı. Senelerdir altyapı altyapı altyapı diyoruz ya işte sıkıntıda orda. Altyapılar yetersiz aynı zamanda altyapılara gelen gençler de yetersiz. İzlanda milli takımını gördük. Ülkede resmi bir mesleği olmayan, devlete veya başka kuruma bağlı olmayan 23 kişi futbol milli takımında ve ülke küçük olmasına rağmen daha büyük ülkelere yetecek kadar spora yönelik faaliyetler geliştirmişler, sporu sevdirmişler ve bunun meyvesinide fazlasıyla alıyorlar. Armut piş ağzıma düş gibi herşeyi federasyonun verdiği kurallara göre yapmak yerine kulüpler kendilerine o kuralları koymalı. Yoksa bu kulüplerin geleceği hiç iç açıcı değil.
haklısın renktaş ama taraftar parayla bişey alsın derken milletin gelirini de düşünmek lazım. Ayrıca İngiltere ile kıyaslanmak çok doğru olmaz o ülkeler gelirlerinin çoğunu yatırıma harcarken biz çoğunu silaha ve cukkaya yatırıyoruz.
Riekerink ideal 11'ini değiştiriyor.Sinan ve Sabri yedek kalacak.Josue ve Sabri sağ kanada geçecek.
-Sabah
Rusya'da yaptığı görüşmelerden kulübümüzü de bilgilendiren Diarra: "Gelmek için her şeyi yapıyorum." Diarra: "Ben tamamım. Gelmeyi çok istiyorum. 10M€'luk ceza sorununu çözmek için de her şeyi yapıyorum" diyerek gelme isteğini yineledi. (Fanatik)
Riekerink,Eren Derdiyok'a;'' “Kalitene ve potansiyeline güveniyorum. İnanıyorum ki bu takıma çok katkı sağlayacaksın” dedi.
Bugün 13.00’te Eren Derdiyok bir basın toplantısı düzenleyecek.13.30’da ise teknik direktör Riekerink medya mensuplarının karşısına çıkacak.
Diarra ve Lokomotiv Moskova arasındaki sorunun çözülmemesi halinde, rota Obi Mikel'e çevrilecek. (DHA)
Lassana transferi için beklemeye geçen yönetim, oyuncudan kolay kolay vazgeçmek istemiyor. Özellikle Nazifoğlu'nun Diarra transferinde çok yol aldığı ve bu aşamadan sonra transferi bitirmek için büyük çaba harcadığı öğrenildi. (********************* Spor