- 9 Ağustos 2011
- 59.666
- 34.271
- 3.558
Metresi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
isim ver isim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metresi.
isim ver isim
Yengemiz olur. İsim falan veremem.
İnceden bir ırkçılık seziyorum.
Kolpacilari paylasmayin.
yani cidden elin kedisi sana aslan görünürmüş valla doğru işte.şu tolga her maç son oynadığı maç gibi oynayacaksa 2 milyon helali hoş olsun dua etki sene sonu 8 milyon opsiyonu kullanıp başka bir klüp almasın.hani hep yazılıyorya eski klübünde kaç alıyordu ki o kadar para verildi diye,talisca kaç alıyormutu gidip bir öğren eski klübünde.oynadığında göreceksin ki 2.bir dentinho vakası da olabilir yani ofansif olarak yetenek li ama defansı sıfır olan bir adam.tr de ne yapacak cidden bakalım.şu bjk de ilk 11 çıkmasının imkansız olduğunu düşünüyorum şu anda.
aldıkları adriano 32 yaşında 2.4 milyon alıcak keza gökhan da kaç yaşında 2.250 alıcak.bunların hiç birisinin de geri dönüşü olmayacak son kontratları zira.
Yerine ayni paraya daha iyisini alabilsek 1 hafta icinde evet diyebilirim ama o ihtimalin cok dusuk oldugu icin hayir diyorum. Bu sene iyi oynarsa fiyati olur 20 milyon euro seneye.Bruma için 14m€'ya fit misin?
Emre Eramil @Emrer_ 1 dk.1 dakika önce
SON DAKIKA ! Bruma Sevilla'da ! 14 milyon euro..
0
nedir bu şimdi
Ben Bruma'nın açık alan oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.
Diarra bugünmü yarinmi belli oluyordu