Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık lassana nın geleceğine hiç ama hiç inanmıyorum işte süre tanıdık olmadı transfer dönemi bitti diye yine önliberosuz oynuyacığımız bir yıl daha eğerr bir önlibero ve forvet gelmezse boş yere hiç izlemeyelim maçları

Son Dakika!!! Lokomotiv Moskova , Lassana Diarra'nın 10 Milyon Euro'luk cezasını 5 Milyon Euro olarak ödemesini kabul etti. (Gamaspor)

Bu saat den sonra lassı alamayan da ş..... zdir bu sene şampiyon olup bu köpeklere en iyi cevabı vereceksin

Bu yıl şampiyon oluruz gibi ne zaman kaos yaratmaya kalksalar ellerine veriyoruz. Galatasaray'ın kaostan beslendiğini unutmuşlar bu yıl şampiyonluk uzak değil.

Vallahi benim bu seneden umudum pek yoktu,ta ki bu FETÖ muhabbetleri çıkana kadar.Aynen katılıyorum yorumuna.Bu sene 21. şampiyonluğumuzu elde ederiz.

Deneme 1-2

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saldırılar yüzünden forumda erişim sıkıntıları yaşanmaktadır.

Yönetimle yapılan toplantıda Eto'o'nun gündeme gelmesi üzerine Riekerink: "Benim yerime mi gelecek." cevabını vererek veto etti. (BİP Spor)

SON DAKİKA I Diarra'nın avukatı, yönetimimizi arayarak L. Moskova ile cezanın 5M€'ya düşürülmesi için anlaştıklarını iletti. (@futbolarena)

h.o

Saldirinin kimler tarafindan yapildigini anlamak icin su anda online olmayanlar listesine bakilsin

Forum zor günlerden geçiyor arkadaşlar. Bu akşam yardım kampanyası başlatılacak pamuk eller cebe. Gerekli bağışları yapalım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt