Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır yetmez. Denayer yanlış tercih olur yine. Takımda tek bir lider stoper yok dengeyi sağlaya bilecek.
Sağlıklı stoper tandemi bir asker stoper (denayer ) birde lider stoper ile kurulur ( örnek. Godin ) .
İki asker ile dahima dağılır savunma dörtlün maalesef ki urfiden sonra gördük devamlı maalesef olanları. Hakan biraz lider profiline sahip ama oda çok hata yapıyor kademe oyununda.

suan icin o lider stoperi alamayiz.
inan bana eger serdar denayer oynarsa savunma kolay kolay gecilmez.

suan icin o lider stoperi alamayiz.
inan bana eger serdar denayer oynarsa savunma kolay kolay gecilmez.
Kademe hataları izleriz yine. Daha sert ve hızlı ikili olurlar belki ama kademeleri çok kaybederler yine. Denayer ilerde lider seviyesine ulaşa bilir bu arada belki ama o seviyeye gelince city de banko oynar zaten

sadece kiralık oyuncularla bir takım kurmak sizce nekadar mantıklı ? üstelik opsiyonunu alamıyacagın oyuncular ile

Sporting, Trabzonspor'dan transfer ettiği Douglas'ın sözleşmesine 45 milyon Euro serbest kalma bedeli koydu.

Cquc3R7WEAIJ7N8.jpg

sadece kiralık oyuncularla bir takım kurmak sizce nekadar mantıklı ? üstelik opsiyonunu alamıyacagın oyuncular ile

Caner, amarui ( attım yazılışını ) ,taslica, abubakar, Nasri . Böyle saçmalık mı olur, takımın yarısı hayali opsiyonlar konulmuş kiralıklar . Bir de gelip burada ya biz yapsak müthiş olurdu diyorlar , millet kanser geçirirdi. 1 olur 2 olur da takımın yarısı gidecek kiralık olursa bunun adı saçmalık olur .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kademe hataları izleriz yine. Daha sert ve hızlı ikili olurlar belki ama kademeleri çok kaybederler yine. Denayer ilerde lider seviyesine ulaşa bilir bu arada belki ama o seviyeye gelince city de banko oynar zaten

ikisi birbirini tamamlar hem hizli hem sert.
lider stoper iyi olur ama biz suan icin daha önlibero transferini bile yapamadik.
onun icin denayer iyi gider ama gelse bile chedjou oynar sabri style.
en önemlisi önlibero transferi onu yapamasak sampiyonlugu veya kadro kurgusunu hic konusmaya gerek yok.

basimiza en büyük bela chedjou.
herif her mac hata yapiyor gol pozisyonu olusuyor.
defansimiz cok kötü ve agir kaliyor, yillardir elestirdigim hakan baltadan bile kat kat kötü.
bu savunmayla oynadikca her mac tehlike yasariz kalemizde.
hayirlisi artik.

Evet kiralık oyuncu transferi kötü. Bize Tarık gibi 5 yıllık girdimi çıkmayan kazıklardan lazım.

Biz serdar Aziz'e 4.5 milyon verdik adamlar 4.5 milyon'a marcelo,adriano,talisca,aboubakar gibi oyuncular aldilar
Kardeş aldılar ne?
Marcelo bizim takımda ilk 18 e giremez
Adriano da Caroleden fazla ne verebilir yaşı geçkin maaşı yüksek
Talisca burda oynasa bile Benfica dünyanın en iyi yönetilen takımlarından biri alır adamı 35 40 a satarlar
Aboubakarda aynı şekilde

Seneye bjk yine adam arıcak ne anladım ben her sene ilk 11in 5 6 hatta daha fazlası değişirse??

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet kiralık oyuncu transferi kötü. Bize Tarık gibi 5 yıllık girdimi çıkmayan kazıklardan lazım.

Sana gidip Tarık'ı 5 yıllık al diyen olmadı , laf vuruyorsun bari doğru yerden vur. Neyse tamam bjk şampiyonlar ligini alır , kiralık oyuncularıyla .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aboubacar ve nasri de gelirse çok acayip bi takım olurlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyi acayip aboubakar iyi olsa porto bırakır mı sence?

Fabri
Gg marcelo rhodolfo adriano
Oğuzhan Atiba
Q7 Talisca nasri
Aboubakar

Geri 5li fos
Atiba 1 yıl yaşlandı unutmamalılar
Q7 ve nasri sorunlu tipler ikiside büyük takımlardan gönderilen adamlar ve sürekliliği olan topçular değil
Aboubakarda gomez tipi adam değil geleni atıcak

basimiza en büyük bela chedjou.
herif her mac hata yapiyor gol pozisyonu olusuyor.
defansimiz cok kötü ve agir kaliyor, yillardir elestirdigim hakan baltadan bile kat kat kötü.
bu savunmayla oynadikca her mac tehlike yasariz kalemizde.
hayirlisi artik.

aslında Serdar yıllardır aradığımız gaddar stoper olabilir yanınada hızlı bir stoper kiralamak lazım mesela kadro dışı kalan Sakho hem Epl tecrübesi var hızlı sol stoper tam aradığımız adam kadro dışı kalmış adamı bırakmakta zorluk çektirmez Kloop

Kiralık oyuncudan mantıklısı yok süper lig için.
Nasıl olsa ileriye dönük bir proje olmuyor bu ülkede imkansız.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kardeş aldılar ne?
Marcelo bizim takımda ilk 18 e giremez
Adriano da Caroleden fazla ne verebilir yaşı geçkin maaşı yüksek
Talisca burda oynasa bile Benfica dünyanın en iyi yönetilen takımlarından biri alır adamı 35 40 a satarlar
Aboubakarda aynı şekilde

Seneye bjk yine adam arıcak ne anladım ben her sene ilk 11in 5 6 hatta daha fazlası değişirse??

Doğrudur kabul etmek lazım iyi bir takım kurdular ama verdikleri maaşlar çok yüksek ve kiralık oyuncular seneye gidecek yine bir bu kadar aram arayacaklar yani bu kadar borcu olan klübün bunları yapmaması lazım bir iki yıla yeniden batar bunlar

Gidin balotelli yi kiralayin adam Nantes a gidecek şaka maka

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt