Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son duyumlar neler bayadır girmiyorum da?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue ucaktaymis diyorlar.

türk oyunculara o kadar para veren diaarralara neler vermez.bence de gelecek sezon avrupaya gidersek muhtemel beşiktaş ve fener gibi transfer yasağı gelecek.3-4 yıllık takım kuruluyo.

Diarra'ya 5'te versek Selçuk'u devre arası Çin'e 8e falan satsak hiçbir ffp problemi kalmaz

olaya bak.radyoda antalyaya olcan önerilip eto istenmiş.rıkerin ıstememiş.

@nevzatdindar: Porto ile henüz imzalar atılmadığı için uçağa binmedi Josue. Gece veya en geç sabah İstanbul'da olacağı ve kontrolden geçirileceği söylendi.

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar Porto ile henüz imzalar atılmadığı için uçağa binmedi Josue. Gece veya en geç sabah İstanbul'da olacağı ve kontrolden geçirileceği söylendi.

Levent nazifoğlu , eto bize önerildi ama rikering istemedi dedi diyor Radyospordaki eleman . Konuşmuş kendisi. Ya eğer doğruysa hocaya ilk defa kızarım , elinde Eren var sen eto istemiyorsun .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarraya 4-4.5 civarı teklif yaptıysak hiç düşünmez gelir beyler sorun yapmayın
Olayı minimize edersek 100 milyar borcunuz var bir şirketten aylık 2 milyar alıyosunuz 5 milyar verecek teklif geliyo kabul edersiniz şehir falan önemli değil gelir iki sene oynar gider iki taraf da kazanır

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya hoca al eto 'yu işte, 2 sene bizi götürür. Yap 1 artı 1 fıstık gibi. Şaka gibi umarım doğru değildir elinde Eren var ama sen eto onla aynı istemiyorum diyorsun , sanmıyorum bunu diyebileceğini .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt