Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hollanda ekolü bence tamamen bitti neredeyse
son yillarda adam akilli fusbalci cikmiyor
hollandali oyuncu almak bence riskli is
nasil bir katki verirler kestiremezsin

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

ben bu zamana kadar hicbir zaman yalan haber yazmadim buraya
kaynagim ne dediyse bire bir yazdim

Ya Necati Şen işte, torpilli trollerden. Bildim bileli yalandan duyumculuk yapıyor , siz de soruyorsunuz . Her zaman öyleydi adam, düşünün ki mod bile oldu böyle bir adam . Yar Akbaş ismine bakıp da kaynak soran da hata aslında .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya Necati Şen işte, torpilli trollerden. Bildim bileli yalandan duyumculuk yapıyor , siz de soruyorsunuz . Her zaman öyleydi adam, düşünün ki mod bile oldu böyle bir adam . Yar Akbaş ismine bakıp da kaynak soran da hata aslında .

İyi özetlemişsin :D

siz sallaya durun
milliyet de girdi simdi haberi

kralspor2197.jpg

De Jong her transfer döneminde 3-4 kez gelir zaten boşverin.

Anca salıya kadar konuşur millet ,gelsin şu salı artık da bitsin bu hasret ,biraz şiir gibi oldu ama :) hakaten bitsin bu işkence

Kavga kokusu aldım

Ben kimseyle kavga etmek gibi bir tavrım yok , Şükrü ;) kavga olmayan şeyler üzerine yapılır , gerçekleri söylemek kavga nedeni değildir ki kavga da etmem. Sosyal medyada kavga etmek acizliktir. Hele vatanın zor günlerinde burada saçma sapan şeyler için kavga etmem, 11 polis şehit olacak ben klavye delikanlılığı yapacağım ergen gibi. Beni karıştırmayın , rica ediyorum ; şaka yaptığını bilsem de

5 gun sonra transfer donemi bitiyor ne on libero geldi ne de forvet. Salih,Umut,Tarik,Olcan ise hala takimdan ayrilmadilar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De jong yeni melomuz olur:-)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra gelsin, kaç gündür bekliyoz. Nöbetinde bir baska zevki budur zaten. Şimdi sağ gösterip sol vursalar tadı kalmaz meselenin.

Radyosporda da de jong ismi geçti

Rakbaşında özür dileyin

De jong ligde işi götürür, fakat abdde oynadığı için buraya gelirse tempo sorunu yaşayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt