Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 20 min20 minuten geleden
SON DAKİKA! Lassana Diarra'nın ceza sorunu çözüldü. Galatasaray'ın yılın transferini bugün ya da yarın açıklaması bekleniyor!

olacak olacak

Cqxxt-VXgAAgivs.jpg

Denayer i cagirmamislar bu sefer; gelsin artik.

Selman Öztürk ‏@SelmanOztrk 20 min20 minuten geleden
SON DAKİKA! Lassana Diarra'nın ceza sorunu çözüldü. Galatasaray'ın yılın transferini bugün ya da yarın açıklaması bekleniyor!

olacak olacak

Bu arkadaş geçenlerde forumda kötü bir izlenim bırakmadı o yüzden güvenmek istiyorum

Bu ateş üfleyerek sönmez

bugün ya da yarın açıklanır diye diye 1 ay geçti.
1 ayda leiva aynı şekilde geçti. şurada 4 5 gün kaldı nasıl olacak bakalım.

Zaten bu transferin bende olmayacağını dusunuyorum. En azından kesin olarak bi netleşsinde başka alternatiflere baskınlar.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alternatif falan yok. son dakika dzemali gibi gereksiz bir önlibero ile pandev vari st alıp transferi kapatırız.

bu kadar amatör altı yönetilen baska bir kulüp yok diyorum senelerdir. bir kulüp hic mi degismez.

Lassana Diarra artık oldu gibi sanki H.O
forvet için kaliteli bir adam alsınlar gerçekten Balotelli'yi çok isterim bu taraftarın önünde coşar şerefsiz :D
birde stoper ihtiyacımız var mesela takımdan çöpleri gönderebilsek lvpl'da kadro dışı kalmış Sakho'yu kiralıyabiliriz hiçbir zorluk çıkmadan

Muslera
Cavanda-Serdar-Sakho-Carole
Lassana-Tolga
Wesley Sneijder
Podolski-Balotelli-Bruma​

Yedek:Cenk,Hakan,Linnes,Selçuk,Josue,Sinan,Eren

Ne Diarraymış arkadaş ya

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoper yok
Ortasaha yok
Forvet yok

Salih tarik umut olcan eray vsvs hala kadroda.

Salih tarik umut olcan eray gibi copler gidene kadar taraftarlarımız baskı uygulamalı. Gordukleri her yerde kaba hareket, kufur, asagılama ile bu adamları kovmalıdır.

Tamam diarra gelsin , o çok istediğim forvetten de vazgeçiyorum . En kötü Sinan oynar ne yapalım , gel diarra .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün veya yarın gelmezse Selman'a süresiz ihraç verelim forumda.

Lassana Diarra artık oldu gibi sanki H.O
forvet için kaliteli bir adam alsınlar gerçekten Balotelli'yi çok isterim bu taraftarın önünde coşar şerefsiz :D
birde stoper ihtiyacımız var mesela takımdan çöpleri gönderebilsek lvpl'da kadro dışı kalmış Sakho'yu kiralıyabiliriz hiçbir zorluk çıkmadan

Muslera
Cavanda-Serdar-Sakho-Carole
Lassana-Tolga
Wesley Sneijder
Podolski-Balotelli-Bruma​

Yedek:Cenk,Hakan,Linnes,Selçuk,Josue,Sinan,Eren

Balotelli temenni sanırım

Stoper yok
Ortasaha yok
Forvet yok

Salih tarik umut olcan eray vsvs hala kadroda.

Bjk çok iyi kadro kurdu şuan ligin favorisiler.Fb de en az 2 transfer yapıcak biz hala diarra aşağı diarra yukarı uğraşalım.Acilen diarra ve niasse alınmalı olcan adında affedilmeli solbek yedeği olarak kalsın zaten başka adam almıcaksak kadro dışı kalması saçmalık.Donk,sabri,salih gönderilmeli.

muslera

cavanda chedjou serdar carole

diarra tolga

podolski sneijder bruma

niasse

cenk

linnes semih hakan olcan

hamit selçuk

sinan josue yasin

eren

Son düzenleme:
Selman abi kolpacı değildir umarım da,hiçbir yerde geçmiyor olumlu bir haber.Bu da beni düşüncelere sevkediyor.

Selman abi kolpacı değildir umarım da,hiçbir yerde geçmiyor olumlu bir haber.Bu da beni düşüncelere sevkediyor.

Gökmen de dün paylaştı , telefon gelmiş avukattan. Yarın ufak pürüzler halledilir diye . Bakalım umarım gelir, Twitterde 31 yaşına vurgu yapıyorlar ama taptıkları Atiba 34 yaşında . Allah akıl fikir versin insanlara .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt