Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sergen Zeren :D

vitinho

[TABLE="class: panel, width: 160"]
[TR]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"]işyeri modu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]..başka nerede..googletransfermarktgalatasaray.orggsyandexvikipediwikipediayoutubetwitterek$i sözlük[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başlık içinde ara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"] gss radyo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gizle![/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• ilgimiz olan oyunculardan. bu transfer döneminde yetişeceğini sanmıyorum fakat takibimizde olduğunu vurgulamak faydalı.
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (quakerboy - 26 ağustos 2016 14:21)

[TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: ei"][/TD]
    [TD="class: but, bgcolor: #A80002, align: center"][/TD]

tümünü göster

keşke haber vermeseydin şimdi şubat ayına kadar her gün vitinho yu alak vitinhoyu almısız diye dolanır

Fırsat buldukça burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum arkadaşlar. Yazamadığım zamanlar için affola...

Diarra için size güzel haberler verebilmek için dünden bu yana yönetimin başını ağrıttım. Sonunda "Sorun çözüldü, evrak işleri tamamlanınca KAP gelir" cümlesini alabildim. Bu saatten sonra bir aksilik çıkacağını zannetmiyorum. Kalan günlerde forvet için bekliyor olacağız.

Sevgiler
Diarra gelirse, adamın gelmesinden çok bu duyumlarının tutmasına sevineceğim. Ne zamandır bir duyumcu eksikliği var forumda

Fırsat buldukça burayı da ihmal etmemeye çalışıyorum arkadaşlar. Yazamadığım zamanlar için affola...

Diarra için size güzel haberler verebilmek için dünden bu yana yönetimin başını ağrıttım. Sonunda "Sorun çözüldü, evrak işleri tamamlanınca KAP gelir" cümlesini alabildim. Bu saatten sonra bir aksilik çıkacağını zannetmiyorum. Kalan günlerde forvet için bekliyor olacağız.

Sevgiler

Kesin bilgi mi yayalım mı?

Selman Öztürk Diarra son durum nedir ?

Edit: mesajini yeni gordum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

Sevgiler

fenomen olursunuz demedi demeyin:)
olursanız dikkat edin forum dalga 5 dk sonra kuma gömebilirler.

CqyGrQZWAAEVw_g.jpg

gelecek sezon hak ettigimiz yerde oluruz umarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt