Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20160818_Aksam_020_3DNWL.jpg

yine fazla tiner kacirmislar
Yalnız talisca ve martins indi tam Beşiktaşın ilaçları olur çamur atmaya gerek yok talisca daha geçen ay 40 milyona satılmadı.

Benim anlamadığım benficanın amacı ne ? Türkiyede futbolcu körelir ve sen wonderkid ayarındaki adamını 2 yıl kiralıyosun

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nazifoglu da bugün ntvspor a baglanacak diyo quakerboy

091220131056306960899.jpg

Galatasaray, orta sahasına büyük güç katacak bir isim olan Lassana Diarra için resmi girişimlere başladı.

Uzun süredir ön görüşmelerin yapıldığı Lassana Diarra'nın transferi için Mehmet Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün, Fransız yıldızın menajeri ile resmi görüşmeyi başlattı ve Galatasaray'ın teklifini sundu. Diarra'nın menajeri, yıldız futbolcunun seve seve Galatasaray'a gelebileceğini ilettiği öğrenildi. Ancak transfer pazarlığının 2-3 gün içerisinde netlik kazanacağı öğrenildi.

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, (DHA)

Bu arada şunu da hatırlatmakta fayda var Diarra demek 25 bin kombine ve bir o kadar ürün satışı demek
Diaara bu kadar sükse bir isim değil bence, kalitesi yapacağı katkı muazzam ama sırf imza attı diye millet kombinelere akın etmez.

Birkaç hazırlık maçı yapıp millet görseydi farklı olurdu ama..

Yanlız gençler, bekar olanlar mümkünse konuşmasın eş konusunda öyle bişey var başka bir ülkeyi bırak şehre gidecek olsanız eşe sorarsanız hele.de.çocuk varsa, tabi para önemli ama bazı futbolcuların eşi istemedi konusunda hak veriyorum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kakerboy Özbek ve Ergünün döndügüne göre bos cikti. Aksam yemeginde görüsülecek demisti

Edit. Yemek olmus olabilir orasini biliyorum

Son düzenleme:
Ne bekliyordunuz ki. Tabi ki elleri bos döneceklerdi.

Gidip güzelce Parisi falan gezip geri gelmislerdir adamlar. Crepes yiyip, Louvre'yi görüp, Eifel kulesinin orada bir kahve icip geri döndüler iste.

Yalnız talisca ve martins indi tam Beşiktaşın ilaçları olur çamur atmaya gerek yok talisca daha geçen ay 40 milyona satılmadı.

Benim anlamadığım benficanın amacı ne ? Türkiyede futbolcu körelir ve sen wonderkid ayarındaki adamını 2 yıl kiralıyosun

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haha nereye satılmamış 40 a çin e mi.tamamen yalan uydurma haber,öle bi şey yok.40 a satmayıp 3 e kiralayacak mı adamlar..ofansı 7 defansı 1 olan adamdan bahsediyorsun ve defansı olmayan adam tr de ne yapacak bakalım.benfica da defansı olmadığı için gözden düşen adam tr de ne yapacak oda muamma da bakalım hele 1-2 maç izleyelim bir.

Masada mozbeki gorunce donmuslerdir 180 derece ya da olu taklidi de yapmis olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt