Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diarra üzerine niasse gelsin tamamdir.
gönül isterki iyi bir stoperde gelsin ama chedjou gitmedikce zor herif tam bir bela.
belki denayer gelebilir son günlerde ama gelse bile yine chedjou oynayacak.
na kadar kötü oynasa yine o oynuyor cünkü maliyeti fazla.
kurtulamadik sundan.
diarra niassa gelse yeminle sevinçten coşarım benimde hayalim kodummu oturtan bir stoper almaktı ama bu senede bu hayal olarak kalacak şöyle savunmada van gobbel stumpf gibi güçlü adamları özledim valla :(

GS,Bezjak'a 3.5 verecek haberi doğruysa Lass iptal demektir bu.

Vitinho gelirse Sergen forumu sana dar eder be Osman.

öyle bi ihtimalde var tabii şansıma gider alır gelirler son gün. sergen bireysel çalışmaz öyle çocuk değil reis ama enaz 10 yıl ilk ben söylemiştim bilmiştim bu transferi diye kafa sever.
2011 de bi aysal başlığı açmıştı ogün bugündür aysalı ilk ben söyledim der durur

diarra niassa gelse yeminle sevinçten coşarım benimde hayalim kodummu oturtan bir stoper almaktı ama bu senede bu hayal olarak kalacak şöyle savunmada van gobbel stumpf gibi güçlü adamları özledim valla :(
bize pamuk şeker defans denk geliyo hep semih ve serdarın farkını göremedim henüz bakalım bu kazığı nasıl çıkaracaklar.. nolurdu kemik bir stoper alınsa kaldık yine kokocu chedjouya

Stefano Conforti ‏@confortistefano 8 min.8 minuten geleden
As far as I've been told, Lassana Diarra will be in Istanbul to officially sign a contract with Galatasaray this weekend.

tamam gelsin artik :D

As far as I've been told, Lassana Diarra will be in Istanbul to officially sign a contract with Galatasaray this weekend. L.moscow muhabiri

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi ergenin dediğine kanmayın.bi pok bildiği yok.

Lassana-Diarra-a-perdu-une-cousine-dans-les-attentats.jpg

Sergen bruma'nin gitme ihtimali var, vitinho ile ilgili gelismeler yok mu bi arastir bakalim :D

yalnız diarra nın bakışı hepinizin sahada ...... ....... cağım bakışı :) gel ulan kuş kargalar çok konuşmaya başladı

Gecen sezon son gün melo satildi,bakalim bu sezon piyango kime cikacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt