Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu saatten sonra hiç bir şeyi gözüm görmez.

Diarra kaç istiyorsa verelim.
Diarra demek yemin billah şampiyonluk demek.

Real Madrid
Chelsea
Arsenal gibi takımlarda oynamış adam. Real de üstelik 5 sene oynaya bilmiş bir isim. Fransa Milli takımda bilmiyorum kaç maça çıkmış.

Sen ceza yemişin avrupada yoksun ve ülken karışık arkadaş öyle veya böyle.

Bu adam önlibero da bir sneijder seviyesinde bir marka isimdir. Getire biliyorsan parasını konuşmayacak taraftar. Gidin serdarınkini konuşun bilmem sabrinin kini. Sneijderler diarra gibi oyuncular seni şampiyon yapar ama daha da önemlisi avrupada maça çıktığın zaman saygı görürsün ilk dakikadan itibaren

O kadar da değil be abi. Sneijder döneminin en üst düzey oyuncularındandı. Altın ayakkabı seviyesinde bir adamdı. Diarra o seviyelere çıkamadı ama çok üst düzey bir adam tabi tartışmasız.

Imza...

Ulke oyle bir durumdaki yerine gore parayi fazla bile versen gelmiyor yabancilar. Onu gectim rezil Serdar'a 4.5 verilen bir ortamda
diarraya 6-7 verseler birsey diyemezsin

Ben artik mali konulsri takmiyorum. En kotu satiliriz oda bizim hayrimiza olur belki

Ben sonuca bakiyorum mali konulari yoneticiler dusunsun

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kulübün satılma konusuna kişisel fikrim olarak şiddetle karşıyım ama beni boş verde satılması pek mümkün değil zaten.
Tapulu mal varlığımız çok daha değerli borçlarla kıyaslarsak. Bide bizim galiba hükumet izin vermiyor böyle operasyona

Kulübün satılma konusuna kişisel fikrim olarak şiddetle karşıyım ama beni boş verde satılması pek mümkün değil zaten.
Tapulu mal varlığımız çok daha değerli borçlarla kıyaslarsak. Bide bizim galiba hükumet izin vermiyor böyle operasyona

Hakkimizda h.o ne diyeyim

Lucas da da aynı şeyi demiştim yine diyorum bu tip bir ismi getirme şansımız yok umarım yanılırım lakin zerre ümidim yok.

O kadar da değil be abi. Sneijder döneminin en üst düzey oyuncularındandı. Altın ayakkabı seviyesinde bir adamdı. Diarra o seviyelere çıkamadı ama çok üst düzey bir adam tabi tartışmasız.
Iyide ön liberoda oynayan kim altın ayakkabı hakkına sahip oldu ki şimdiye kadar? Mevkilere farklı işte ama level olarak aynı seviyenin adamları bence. İkiside real de oynamış mı ve diarra özelikle uzunca yıllar o seviyede oynaya bilmiş mi?
Elit bir seviyede olan adamlar işte.
Mevkilerinden dolayı birisi diğerinin önünde daha parlak görülür işte.

Diarra gelirse alternatifsiz yer tek forvetle , sol bek kalıyor . Gerçekten parasını kenara koyarsak iyi iş yapmış oldular . diarra ya da onun gibi üst klasman birisini almazlarsa o Zaman her şey bomboş olur .

Transfer yapmayıp uefaya gitsek nolur ki gidebileceğimiz de şüpheli mesela geçen sene ceza gelebilir diye transfer yapmadılar gittik de noldu ? Keşke gitmeseydik dedik yani
Takım top oynamadığı için ne tribün doldu ne sponsor geldi bırakın kardeşim bi sene daha uefaya gidemeyelim de adam gibi top oynayalım.
(Diarra transferi yüzünden uefadan ceza gelceğini zannetmiyorum en kötü ihtimali yazdım)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yapmayıp uefaya gitsek nolur ki gidebileceğimiz de şüpheli mesela geçen sene ceza gelebilir diye transfer yapmadılar gittik de noldu ? Keşke gitmeseydik dedik yani
Takım top oynamadığı için ne tribün doldu ne sponsor geldi bırakın kardeşim bi sene daha uefaya gidemeyelim de adam gibi top oynayalım.
(Diarra transferi yüzünden uefadan ceza gelceğini zannetmiyorum en kötü ihtimali yazdım)

gelecek 3 yıl avrupadan men yersen wesley-diarra-nando kesin kalır değil mi?

Iyide ön liberoda oynayan kim altın ayakkabı hakkına sahip oldu ki şimdiye kadar? Mevkilere farklı işte ama level olarak aynı seviyenin adamları bence. İkiside real de oynamış mı ve diarra özelikle uzunca yıllar o seviyede oynaya bilmiş mi?
Elit bir seviyede olan adamlar işte.
Mevkilerinden dolayı birisi diğerinin önünde daha parlak görülür işte.

O da doğru tabi önliberoda oynayan birisinin o ödüle aday gösterilmesi düşük ihtimal. Ama bir benzerlik olacaksa eğer Diarra, Puyol ya da ne bileyim Cannavaro seviyesinde olsaydı o da aday gösterilebilirdi. Onlar aday olmuştu vaktinde hatırladığım.

Neyse sonuç olarak tam bizim ihtiyacımız olan adam o kesin. Lucas'ı çok bekledim, Diarra'da aynı duruma düşmek istemiyorum. Ama bir gelse çok şeyleri değiştirecek.

gelecek 3 yıl avrupadan men yersen wesley-diarra-nando kesin kalır değil mi?
Yav 4.5 milyon euro konuşuluyo bu paraya 3 yıl ceza yiyceksek ki 3 yıl ceza nerden uyduruldu anlam veremedim verilsin ne diyim wesley nando da beleşe gitmeyecek ayrıca 3 yıl kalcaklarını planlıyosan sneijder 35 diarra 34 muslera 33 olacak çok umutlusun
4.5 milyon euro Galatasarayın ödeyemeyeceği para değil Tolgaya 2 veriyoruz Serdara 2 veriyoruz 4.5u diarraya çok mu gòrdünüz 5 de ceza ödeyeceksek ki hiç zannetmiyorum bunlar konuşulan en yüksek rakamlar 5 i de bonservis yerine düşünün Serdara 4.5 Erene 4 verdik Diarraya 5 fazla mı geldi?

Rode gelse 1,5 maaşa vala hayır demem lass rode denayer ile kapatalım dükkanı

ya bu aspor daki lerin ya kafasi basmiyor yada bilerek yapiyorlar,umut bulut 1 yillik sözlesmesi var ve 1.800 aliyor karabük 800000 teklif etmis ve GS 1 milyonunu veriyor .

bunu anlamak bu kadar zormu umut kaybi yok sonucta 1.800 alicak.

Geçen sene yol geçerhanı olmamızın tek sebebi bir dos olmayışımıZdır. İsmi hiç önemli değildi o bölgenin gerçek bir oyuncusu olsaydı tamam şampiyon yine olamaZdık ama 2.olurduk bence.

O yüzden muhasebe kısmı bizi ilgilendirmez bizler renk gönüllüsüyüz. Muhasebe kısmını ilgili departman halletsin.
Diarra çok önemli inşallah gelir...

ya bu aspor daki lerin ya kafasi basmiyor yada bilerek yapiyorlar,umut bulut 1 yillik sözlesmesi var ve 1.800 aliyor karabük 800000 teklif etmis ve GS 1 milyonunu veriyor .

bunu anlamak bu kadar zormu umut kaybi yok sonucta 1.800 alicak.

O Haldun topaç adlı arkadaş fbli o yüzden , diğeri kır saçlı olan akıllı konuştu ama. Karekterli oyuncu gideyim der dedi. Bu umut aklını ekmekle mi yemiş, taraftar zaten tiksiniyor adamdan; bir de kalmaya çalışıyor .

Yarına umutlu uyanmak dileği ile iyi geceler renktaşlar :) Umarım diarramıza kavuşuruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt