Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o para cok fazla, git baska birisini al. Zaten o parayi veren takimdan da hayir gelmez bana göre, bizi enayi yerine koyar, ve s... sallamaz bizde mal gibi öderiz.

Daha umutu filan yollayamadik, 4,5 alan diarra yi zor yollariz.

Ama zaten mal yönetim var, Serdar Azize 4,5, Erene 4 milyon veren bir kulubüz, Diarra ya 18 vermeleiyiz bu mantiga göre

Diarra için 4.5 maaş+5 imza parası olduğuna inanmıyorum 3.5+4 imza parasıdır bu ücret makul

olay bence basit diarra uefaya olan borcunuda ödemek için bizimkilerden normalden daha fazla maaş istiyor yani 4 milyonlu rakamlar dogrudur bence

ama bu rakamlar çok uçuk leivaya bukadar teklif etmemişizdir bence

Diarra gelsin Selçuk'u devre arası Çin'e gönderip genç bir isim alalım mis gibi olur

yemişim ücretini,yıllığını, böyle yapa yapa çöpleri doldurmadık mı takıma? kaç istiyorsa versinler getirsinler. levia ile diarrayı aynı kefeye koymayın ayrıca. lass ofansif yönüde olan sağlam topçudur. melonun ilk geldiği yıldaki etkisini kesinlikle yapar. allah sakatlık vs... falan vermesin yeterki.

leiva ile diarra arasında bariz bir kalite farkı var yalnız , diarra'nın maçlarını izlemediyseniz ( ben pek izlemedim ) youtube videolarına bir bakın derim.

adam topu kapmakla kalmıyor resmen mahallenin büyük abisi gibi topu çalıyor alıyor adam eksiltiyor geçip gidiyor ileri taşıyor takımı resmen.

Tam da bizim istediğimiz stil ve güce sahip aynı melo'nun ilk senesi gibi ama çok daha üst versiyonu diyebilirim.

Adam o kadar sağlam yere basıyor ki topu çalmakla kalmıyor iki üç tane orta saha oyuncusunu ezip geçiyor resmen trollüyor ve psikolojik baskı yaratıyor rakip üzerinde.

Bu adam karşısında ben TSL takımlarından hiçbir orta saha oyuncusunun ayakları titremeden durabileceğini sanmıyorum, resmen karşında Drogba var ..

Ama Muslera'yı bie kanara koyarsan neredeyse takımın yarısı kadar ücreti ödediğin bu adamlar 2 sene sonra olmayabilirler ve hiçbir getiri olmadan ayrılabilirler. Bu şekilde devam ettiğimizden dolayı da gırtlağa kadar borca battık. Buna da dikkat etmek gerekir.

Iskeleti böyle yildiz tecrübeli oyuncularla kurarsan, scout transferlerini daha rahat ve daha saglikli bir ortamda oynatip parlatabilirsin.

Her transfer böyle olmasin. Diyoruz zaten, stopere, ya da forvete scout transferi yapin diye.

Carole, Linnes, Cavanda, Bruma, Sinan, Tolga gibi isimler genc oyuncular. Ekle 1-2 tane genc daha, dengeli, müthis bir kadro olur iste.

yemişim ücretini,yıllığını, böyle yapa yapa çöpleri doldurmadık mı takıma? kaç istiyorsa versinler getirsinler. levia ile diarrayı aynı kefeye koymayın ayrıca. lass ofansif yönüde olan sağlam topçudur. melonun ilk geldiği yıldaki etkisini kesinlikle yapar. allah sakatlık vs... falan vermesin yeterki.

Aynen öyle. Sormak lazim. Muslera, Sneijder, Melo, Drogba, Podolski gibi isimlerden mi zarar ettik, yoksa Umut, Olcan, Tarik, Salih, Gündogan, Adili gibi isimlerden mi?

Sana mac kazandiran, kupa kazandiran, oynayan adamlar mi zarar, yoksa maasi düsük gibi görünen ama sifir katki veren leshler mi zarar?

Yahu zaten Diarra sana 4 mac kazandirsa, yilliginin büyük bölümünü karsiliyorsun. Misal veriyorum. Dogru örnek degil cünkü onlarca futbolcun var ama katkisi var en azindan. Forma satarsin, seyirci stada gelir vs. Bunlarin hepsi para. 50 kere dedik, büyük düsünün diye.

Kücük düsünerek, daha fazla para kazanacagin yerleri kesip atiyorsun. Arena 20 mac dolsa sene de, 50-60 Milyon para yapiyor.

Sezon boyunca 20.000 ortalama desen, ki o kadar bile gelmiyor son zamanlarda, 30 Milyon zarar demek bu.

Bunlari düsünen konusan yok.

Benteke komikti zaten de, son hamlelerini merak ediyorum. Gecen seneden cok gücsüzler su anda.

Cenk - Mbokani Bursaspor seviyesinde bir forvet hatti su anda. Töre gitti, Sosa gitti, Gomez gitti.

Türkiye´de Senol Günes illaki birseyler yapacaktir ama CL seviyesinde cok yetersiz bir kadro su anda.
Onur,geçen yıl o saydığın adamlar varken Sporting-Moskovalı grupta ne yaptılarki ? :)

Yalnız umutluydum düne kadar ama süreçin uzaması, süre vermeler , basında işin sulanması gibi faktörleri bir araya getirince olmayacak gibi. Korkum diarra olmaması değil, bizim safların sadece diarra'yı beklemeler.1 hafta uğraşılıp olmayacak son güne de yetiştiremeyip Tolga denen ön libero ile alakasız zatı izleyeceğiz. O yüzden umutsuzluk sardı beni,umarım olur çünkü bizim b planımız yoktur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

leiva ile diarra arasında bariz bir kalite farkı var yalnız , diarra'nın maçlarını izlemediyseniz ( ben pek izlemedim ) youtube videolarına bir bakın derim.

adam topu kapmakla kalmıyor resmen mahallenin büyük abisi gibi topu çalıyor alıyor adam eksiltiyor geçip gidiyor ileri taşıyor takımı resmen.

Tam da bizim istediğimiz stil ve güce sahip aynı melo'nun ilk senesi gibi ama çok daha üst versiyonu diyebilirim.

Adam o kadar sağlam yere basıyor ki topu çalmakla kalmıyor iki üç tane orta saha oyuncusunu ezip geçiyor resmen trollüyor ve psikolojik baskı yaratıyor rakip üzerinde.

Bu adam karşısında ben TSL takımlarından hiçbir orta saha oyuncusunun ayakları titremeden durabileceğini sanmıyorum, resmen karşında Drogba var ..

Ziya-Aslan-Avı_thumb63.jpg

maliyet konusunda haklısınız arkadaslar gelen büyük oyuncuların hiçbirinden zarar edilmedi tam tersi fazlasıyla kar edildi

ama yerlilerden kar ettigimiz nerdeyse yok gibi tam tersi hepsinden kol gibi giriyor en iyi yerli dedigimiz selcuk bile senelik 3 milyon alıyor

Aynen öyle. Sormak lazim. Muslera, Sneijder, Melo, Drogba, Podolski gibi isimlerden mi zarar ettik, yoksa Umut, Olcan, Tarik, Salih, Gündogan, Adili gibi isimlerden mi?

Sana mac kazandiran, kupa kazandiran, oynayan adamlar mi zarar, yoksa maasi düsük gibi görünen ama sifir katki veren leshler mi zarar?

Yahu zaten Diarra sana 4 mac kazandirsa, yilliginin büyük bölümünü karsiliyorsun. Misal veriyorum. Dogru örnek degil cünkü onlarca futbolcun var ama katkisi var en azindan. Forma satarsin, seyirci stada gelir vs. Bunlarin hepsi para. 50 kere dedik, büyük düsünün diye.

Kücük düsünerek, daha fazla para kazanacagin yerleri kesip atiyorsun. Arena 20 mac dolsa sene de, 50-60 Milyon para yapiyor.

Sezon boyunca 20.000 ortalama desen, ki o kadar bile gelmiyor son zamanlarda, 30 Milyon zarar demek bu.

Bunlari düsünen konusan yok.

Diarra'nın maç kazandırmasına gerek bile yok. Donk-Selçuk gibi sığırlardan temizlese ortasahayı taraftar için yeter artar bile. Yeterli geliri alır kulüp.

Diarra 3'e 5'e bakılmadan kesinlikle alınmalı diarranın gelmesi demek sadece o bölge için değil hem defans hem hucum oyuncuların performansının bir seviye daha yükselmesi demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt