Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selcugu yolla diarra'nin yilligi karsilanmis olur

zaten yürüyecek mecali kalmamis

onun yerine de altyapidan genc dinamik adam getir veya ümit milli takimdan falan bak

Dursun algı yönetiyor, bilerek haber servis ettiriyor. Gereksiz bir dm alır kapatır transferi...

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra için yıllık 4.5m 5milyon imza parası falan da uçuk rakamlar bu arada.Tamam çok iyi topçu gelirse büyük fark yaratır da oynadığı son iki takım lokomotif-marsilya.Sneijder gibi kariyerinin zirvesindeyken gelmeyecek bize

Jason Denayer ile ilgilendiği iddia edilen Swansea City cephesinden Belçikalı oyuncu için bir açıklama geldi. Swansea City Menajeri Francesco Guidolin, düzenlediği basın toplantısında stoper transferi hakkında konuştu.

Francesco Guidolin savunma transferi hakkında ''Transfer konusunda iyimserim. Başkanla konuştuk, bir acelemiz yok. Belirlediğimiz oyuncular var. Bunun üzerinde çalışıyoruz'' ifadelerini kullanırken, bir basın mensubunun ''Peki Denayer?'' sorusuna ''Hayır'' cevabını verdi.

bize gelir denayer

Ne kadar ihtiyacımızda olsa o para fazla ki satma durumunda çok düşük muhtemelen son kontratı.

Diarraya kimse hayır demezde beyler 6 milyondan bahsediliyor yemin ediyorum Galatasarayıma üzülüyorum Allahtan Cemal gittide ordan 3.5 lira kar yaptık.

6 milyonluk Diarra degil, bana Hamitli Tolgali orta saha yapin artik fitim

diarra için fazla veriyoruz mutlaka ama söylenenler kadar değil bence.

20-30 liralarda kıyafet varken neden 10 katı bedelle marka alıyorsak diarra yada bu parayı o yüzden veriyoruz oynamaya gelsin kafi.

Ön libero gelmedi mi hala ?

CqEhQH5WEAAboA4.jpg

Sneijder den fazla kazanan topcu olmamali

Diarra ile şampiyonluk şansı 80% ise , o olmadan şansımız 30% falan olur. Şampiyon olursak elde edeceğimiz gelirleri hesaplarsak bence değer.

Bazen riskli yatırım da yapmak gerek.

Ne alaka şimdi eğer alma durumu varsa ve bütçe yetiyorsa olur...Sneijderin ağlayacak durumu yok nede olsa birisinin kendinden fazla kazanıyor olmasında....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt