Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Radyoda konuşan elemandan;

Mathieu Gregoire: "Marsilya'nın Diarra'nın yıllık ücretinden de kurtulmak istediği için, takas/para/az bir bonservis ile Galatasaray'ın yapacağı teklifi kabul edebilir. Eğer Diarra ve Galatasaray tam olarak anlaştıysa bu transfer olumlu sonuçlanabilir."

Ched + semih kaya verelim marsilya ya üstünede 1 mio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Az çakal değiliz yalnız, chedjou'yu kitleyecek Tursun.

Marsilya yer mi bunu ..

L'Equipe kaynaklı haberler vardı sabah. O haberleri veren adam buydu sanırım, aynı şeylerden söz etti. Diarra-G.Saray anlaştı, Marsilya bonservis istiyor bizse Chedjou'yu verip takaslamak istiyoruz ancak Marsilya Chedjou'yu düşünmüyormuş şuan.

chedjouyu kim ister ki zaten

3 mio verip alsinlar iste adami

Fransiz adami dinledim
Marsilyada yonetim degismis temmuzda ilk yonetim bonservis istiyomus bonservissiz giderse uefaya gideriz demisler. Lass da sozlesmemde her yaz serbest kalir maddesi var demis . O yonetim degisince daha yumusak davranmislar lass gidebilir gibisinden
Lass cezasini kendisini alan klup odesin istiyomus
Valencia inter gs teklif sunmus en yuksek tabiki biz vermisiz.
Gorustugumuzde anlasmislar parada
Diarra moskovayla gorusecekmis haftaya sorunu cozmek icin
Chedjouyu onermisiz marsikyanin td si kabul etmemis fanniyi istiyomus lyondaki sanirim
Ama 12 gun kaldigi icin simdi chedjou seceneklerde varmis .
(Bonservis yerine chedi vermek mantikli olur)
Bu transfer asiri zor karisi falan var daha arada .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

L'Equipe kaynaklı haberler vardı sabah. O haberleri veren adam buydu sanırım, aynı şeylerden söz etti. Diarra-G.Saray anlaştı, Marsilya bonservis istiyor bizse Chedjou'yu verip takaslamak istiyoruz ancak Marsilya Chedjou'yu düşünmüyormuş şuan.

Chedjouyu stoper diye takımına bulaştırmak istemeyen her takımı anlayışla karşılarım!!

Ama onu çakıp Diarrayı alsak efsane olur ya!! :)

Diarranın hanimini ben ikna ederim yeter ki parada anlaslsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra kim Dursun kim.

Bunu kendinize bir sorun sonra da bosuna ümitlenmeyi birakirsiniz zaten otomatikmen.

Benim hic bir sekilde bir beklentim yok. Yine gidip ya kimseyi almayacaklar oraya ya da sacmasapan birini alacaklar muhtemelen Süperlig den.

Hani beşiktaş alıyordu bentekeyi 37 milyon Euro ya Crystal Palace à imza atmış

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Marsilya bi bokluk çıkartırsa şunların ilgilendiği stoperi alalım en iyisi, güzel çalım olur.

Youtube'a bikaç Chedjou videosu itelemek lazım, beğenirler alırlar belki.

Zor zor. Moskova´nin 10 Mil kesinlesmis hakki varsa, neden 5 Milyon´a evet desin ki? Gerizekali mi adamlar?

Moskova aradan cikacak da, Marsilya Chedjou´yu alacak da, Diarra gelecek de, ohooo.

Arkadasin dedigi gibi, son 2 günde dandik birini almaya calisiriz. Gidisat onu gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt