Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Van Der Wiel: "Ozan takımdaki en iyi arkadaşım. Çok anlayışlı, sağolsun sürekli sevgilimle benim yanımda. Kendisi arkadaş canlısı telefonuyla hep fotoğraf çekiyor."
çakal yine faaliyetlere başlamış :D
Ozan ergeni fantezi için malzeme topluyor anlaşılan

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Di-yarra gelsin dursunun di-yarra derim susarım :)

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Koray abimiz heralde Dursunu adam yerine koymaya basladi :D

Ya dursunu vücudumdaki hiç bir hücre adam yerine koymaz.

Sadece madem diarraya gittiler ki bu inanılmaz bir gelişme. İnsan diyor ki biri de çıkıp ulan şunun yanına bir de leiva koysak bizim ortasaha beton olur der herifin tersine gelir ikna olur diye hayal ediyorum sadece.

Çünkü şimdi millet ekranlarda ötüp duruyor " yok GS çok kötü , bjk yarım takımdı anca penaltılarla vs diyor" .

Hiç biri "ulan GS ın geçen senenin en golcüsü Podolski bir hafta oldu geldi hiç hazır değildi, Eren daha yeni geldi hiç hazır değildi bjk nin Cenki geçen seneden beri takımı ile bir birine alışmışken, Serdarı yoktu, Tolga daha geleli 1 hafta olmamıştı" demiyor.

Biz kargalara ilk 20 dk baya üstünlük sağladık sonra selçuk ve tolga ile orta sahayı teslim ettik tamamen oyunu onlar domine etti. Kağnı Selçuk ile inanılmaz yavaş hücuma çıkıyoruz ve zaten top rakipteyken oynamayan hücum hattımız sebebi ile her geleni selçuk da tabi karşılayamadığından kale önüne kadar geliyorlar.

İşte Diarra-Leiva ikilisi ile rakip bu ülkede kim olursa olsun orta sahayı elinde tutmanı sağlayacak. İşte o zaman senin bu ligin açık ara en iyi hücum hattına sahip olmanın farkı ortaya çıkacak. Yani bu 2 li tüm hikayeyi değiştirebilir.

O yüzden Diarraya gittiler sözü heyecan uyandırdı.

Diğer taraftan bence Kloppun istediği orta saha gelince ona yol verecek. Büyük teknik adamlar böyle yapar. Adamı almadan kimseyi yollamaz.

Seneye de CL ye gidince ilk 11 için 1 Lider stoper , 1 Striker alır keyfine bakarsın.

Son düzenleme:
Beşiktaş, Benfica forması giyen 22 yaşındaki Anderson Talisca'yı 2 yıllığına kiraladı. (NTV Spor)

müthiş transfer

@sezerozmen: Lass haberi doğru ilgileniyor Gs ama ben bittiğini duymadım. Duyduğuma göre Gs iyi para ayırmış Dzemaili'nin de gidişini hesaba katarak.

Sezer özmende söyledi beni bi heyjan sarıyor yavaştan

[h=3]Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, M.City forması giyen Samir Nasri'nin transferinde ısrarcı.[/h][FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]Haber1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş transfer komitesinin bu oyuncunun özel hayatıyla alakalı edindiği bilgi bu transferin önündeki en büyük engel. Nasri'nin gece hayatı, alkol ve kumar alışkanlığı transfer komitesini ciddi şekilde düşündürüyor. Ancak Başkan Orman'ın bu transferi çok istediği gelen bilgiler arasında.[/FONT][FONT=&quot]İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği, ve bu transferin bitme olasılığının yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.[/FONT]

Dursun diarrayı getirsin suanki şartlarına ragmen efsane baskan olur o kadar :D CLkFbgpWEAA3fdB.webp

kargalara benfica nasıl vermiş bu taliscayı üstelik bu çocuk göbekte oynamıyormuydu yeni sosamı olacak

bjk Anderson Talisca'yı 2 yıllığına kiraladı adamlar bu işi biliyor! Bizde 1 yıldır dmc alıcaz.

Diarra gelsin Dursum başganı dilleyen 100 kişi bulunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt