Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josue
Lass
Denayer
bi de genç forvet alıp 9-10 kişi postalarsak şu kadro ne olursa olsun yönetime bi daha futbolla ilgili sallamam ama olmaz :D

Bakalım nazifinoğlu ne diyecek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su an diarra gelirse o seviyeyi 3 kere atlariz.

Seneye lider stoper, CL golcusu ve Leiva ile yani 3 oyuncu ile ciddi guclu oluruz CL de bas alti takim haline geliriz.

Seneye Ched, donk, gobekli, Tarik, hamit , umut coplerinden kurtuldukmu 9 milyon euroluk maas butcesi acilir o 3 oyuncu icin. Bir de belki poldiyi cine yollariz.. Sinani zorlayacak bir dinamik sag acik aliriz .

Diarra gelmez. Getiremezler

Lassana=Artık galiba doğru televizyona bağlanma fransaya uçmak filan
Chedjou yerine iyi bir stoper alınırsa mesela Raúl Albiol elinden kaptanlık alındı mutlu değil napolide Chedjou parasına alınır üst düzey tecrübeli uzun stoper
Birde eldeki çöpleri gönderip bir forvet kiralarsak mümkünse genç(Mariano Diaz,Niasse olabilir) net şampiyon oluruz yav

olumlu bi haber hariç taraftarı ve medyayı oyalayacak herşeyi der

Su an diarra gelirse o seviyeyi 3 kere atlariz.

Seneye lider stoper, CL golcusu ve Leiva ile yani 3 oyuncu ile ciddi guclu oluruz CL de bas alti takim haline geliriz.

Seneye Ched, donk, gobekli, Tarik, hamit , umut coplerinden kurtuldukmu 9 milyon euroluk maas butcesi acilir o 3 oyuncu icin. Bir de belki poldiyi cine yollariz.. Sinani zorlayacak bir dinamik sag acik aliriz .

Sonuna kadar katılıyorum renktaş sana ama ligi domine etmemiz lazım bu sene şampiyon olmak için iyi bir stoper lazım bu çöpleri+Chedjou yu gönderebilirsek Raúl Albiol alınır napolide mutsuz kaptanlığı elinden alındı seneye tüm paramızı sadece Forvet + 8 numara için ayırırız Leiva sözleşmesiz sözleşme imzalanır 25-30 milyon gibi bir para alacak Galatasaray Cl'den hiç galip gelemese bile bizi Cl takımı yapacak bir ortasaha ve forvet alırsak ovv

Levent'ten pek bir şey beklemeyelim. Diarra olumlu gidiyor ama kesin bir şey yok diyecek. 1 dakika konuşup kapatacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

diarra gelirse ve niasse gibi birisini kiralayabilirsek en buyuk sampiyon adayi biz oluruz

Ula demin dandik bir mağazaya girdim birde ne göreyim efes bira satıyor şaka gibi bir sevindim bir sevindim 30 tane aldim 32€ ya.
52da0ded277f10bae34818a9aa078a48.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yönetime transfer yüzünden sallayanlar da en az bu yönetim kadar vizyonsuzdur.

Yönetim Galatasaray da mantık denen şeye tepki olarak durduğu ve değerleri bitirdiği için eleştiri almayi hak ediyor.

Transferde en beceriksiz falan değiller yoksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt