Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yillik 4.5 milyon + 5 milyon Imza parasi mi

Sneijder almiyor okadar bu nasil bir teklif yaw modric'i mi aliyoruz

_______Diarra_______Tolga_____
____________Sneijder__________
__Podolski_Transfer___Bruma

Muazzam Olur.

Ayrica Diarra gelirse, Tolga ile birlikte Türkiye sartlarina göre fiziki anlamda cok güclü bir orta sahaya sahip oluruz.

Selcuk´un yaptiklarini unutmuyoruz. Kadroda herzaman bulunabilir ama ilk 11 garantisi beklememeli bu saatten sonra.

Karakterli davranip iyi olani desteklemeli, firsat buldukca da takima destek olmali. Kaptanlik budur.

Hizli oynamak adina Diarra Tolga Josue ve Sneijder daha uygun secenekler. Selcuk bunlardan sonra gelir artik maalesef.

Bunu kabul etmeli.

Lassana Diarra Teklifi:
1f4cc.png
3 yıl sözleşme, yılda 4.5 M €
1f4cc.png
Lokomotif Moskova'ya olan tazminatının yarısı (Hürriyet)

Melo varken sırıtmıyrdu Selçuk tembeli..

Melo gidince maskesi erken düştü..

Koşmuyor arkadaş koşmuyor.. mücadele yok , rakibi karşılama yok..

Süper kupa maçında özellikle izledim canlı canlı.. gerçekten takımın kanayan yarası haline gelmiş..

Bize insan azmanı biri gerek.. çok koşan basan.. Tolga ile beraber mükemmel bi savaşçı ortasaha yaratmış oluruz..

Muazzam paralar bunlar. Hik mik ediyorsa kendi bilir.

5 Milyon bonservis gibi say, mac basilarla birlikte maksimum 4.5 Milyon´dur diye düsünüyorum.

Aksi halde Dursun´u kessen vermez bu paralari zaten. 3 Milyon yillik + mac basi= 4.5 Mil diyorum.

Ercan taner diarra ve Josue vurgusu yaparak nazifogluna önümüzdeki hafta icin müjdeler varmi diye soruyor,nazifogluda olumlu konusuyor,eger taraftari uyutma operasyonu degilse diarranin gelecegine bugün ilk defa inandim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt