Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aha pürüz çıkmış hayırlı olsun.

images

Herif sırıtıyordu iyi tatil yaptık diye zaten Ntv haberinde.

Bu cenabet herif durmadan gezip duruyor. brazzerste olan abisini örnek aliyor sanirim.

öyle birsey yok diarra 5 milyona indirmis cezasini lokomotiv ile anlasip.
3 milyon bizden alip yani yarisi sayilir. ister imza parasi olarak gör veya cezasinin yarisi.
digeride maasi iste, mac basi pararlarla 4,5 milyon €.
3 milyon bonserviz gayet normal sayilir.
Bip spor da oyle demiyor ama

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahahahahahaha

dun yazmistim forum olarak cok heyecanlandik (tiote, diarra,vs.) yakinda dursun gercegi yuzumuze tokat olarak bir kere daha vurulacaktir diye.

bugun haberlere bir baktim.

tiotenin yok raporlari istedikleri gibi degilmis (tabii ki yalan), diarra ile gorusmusler ama transfer komitesiyle gorusmek icin geri geliyorlarmis (bu da tabii ki yalan - sanki telefon, e-mail, vs. yok anasini satayim fransada).

yani arkadaslar klasik capsiz dursun yalanlariyla bir kez daha karsi karsiyayiz (bakiniz: ibrahimovic, dzeko, leiva, ve niceleri).

ha bu arada bu taraftar dursuna mustahak o da ayri konu.

hayirli isler.

bipspor leiva galatasarayda diye 1-2 defa ayrı ayrı haber gecmişti

detayları şu anda bilen cok yoktur bence

Transferin son günü Diarra yillik 10 milyon euro+Riva'yı istedi diyip vazgeçtik açıklaması yapar beyfendiler.Bizde On liberosuz kalırız bir guzel.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sirtarip duruyordular muhabirin sorularina ya kafalari iyi yada gercekten diarrayi aldilar.

Diarra ya yıllık 4.5 m den 3 yıllık 13.5 m
İmza parası da 3 m vereceğimize.

16 m euro maliyeti genç dmcye gömsek????

Galatasaray, Diarra'ya yıllık 4,5 M € ve 3 yılda ödenmek üzere 5 M € önerdi. Diarra ise 5 M €'yu peşin isteyince Galatasaray masadan kalktı.

bir halt anlamadim iyimi kötümü gecti

Diarra ya yıllık 4.5 m den 3 yıllık 13.5 m
İmza parası da 3 m vereceğimize.

16 m euro maliyeti genç dmcye gömsek????

genc dedigin dmc 25 yasinda olur ve en fazla 30 yasina kadar oynar.
ama diarra tecrübesiyle ve gücüyle en az 4 sene oynar ve ayni verimi veya daha fazlasi olur tecrübesinden dolayi.
bazi oyuncular 30 dan sonra kesilir ama diarrada o endisem yok.
adam güclü ve dedigim gibi en azindan 4 sene oynar.
ispanyanin önliberosu vardi brezilya asilli villarealda, alikma gelmiyor adi 35 yasina kadar oynadi üstü düzey ona benzetiyorum.

edit: marcos senna.

Son düzenleme:
4.5x3 +5m ne? Boyle sacmalik olmaz gidin 10m a saglam bi genc alin ozaman
31 yaşında , ne performans vereceği belli olmayan bir futbolcuya bu kadar yuksek garanti paralar verilmesi kulube ihanettir. 2 mac sonra sakatlanabilir, sezonu kapatabilir, adapte olamaz, performansı düşer. ıns. bu rakamlar yalandır.

diarra bu şartlarda gelirse rezalet verecen 2.5 kabul ederse gelsin etmezse gelmesin sanki yaya toure

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt