Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou yu sayalim diarranin cezasindan 3 4m a o parayi marsilya odesin..bizde denayeri kiralayalm.bizim icin efsane bi hamle olur

ali naci ile nevzatı bekleyecez ve sonraki haftayı:red:

ne bekliycen olm deli misin nasılsa yarın şivaştayger haberleri bulursun.

"diarradan umduğunu bulamayan galatasaray yönetimi rotayı alman yıldıza çevirdi. mou ile sorunlar yaşayan xx yaşındaki yıldız futbolcu "galatasaray için aranan kan benim" diyerekten cimboma göz kırptığını belirtildi" diye bi haber paylasırsın sonrada senın güvendiğin twit hesaplarından "şivaştayger zu gala" haberi patlattın mı 1 eylule kadarda öyle oylanırız oldu bitti işte.

tolga camiamıza h.o

ne bekliycen olm deli misin nasılsa yarın şivaştayger haberleri bulursun.

"diarradan umduğunu bulamayan galatasaray yönetimi rotayı alman yıldıza çevirdi. mou ile sorunlar yaşayan xx yaşındaki yıldız futbolcu "galatasaray için aranan kan benim" diyerekten cimboma göz kırptığını belirtildi" diye bi haber paylasırsın sonrada senın güvendiğin twit hesaplarından "şivaştayger zu gala" haberi patlattın mı 1 eylule kadarda öyle oylanırız oldu bitti işte.

tolga camiamıza h.o
bakalım osi : ) sneijder işine benzedi bu.

ahahaha özgür sancar herkesi engelliyo:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

GSlılar bi kere inandıysa gelir o diarra...

Özgür Sancar hep menejerleri arayan, radyoda konuşturan bir tip. Büyük ihtimal yine o mesut denen Türkiye temsilcisi olmaz demiştir bu da yazmıştır . Üzüldüm eğer gerçekse

Sent from my iPhone using Tapatalk

Özgür Sancar hep menejerleri arayan, radyoda konuşturan bir tip. Büyük ihtimal yine o mesut denen Türkiye temsilcisi olmaz demiştir bu da yazmıştır . Üzüldüm eğer gerçekse

Sent from my iPhone using Tapatalk
daha çok haber çıkar,özgür sancar başından beri olumsuz yazıyo zaten.nazifoğluna güvenelim bi kereliğine.

özgür sancar kesın bjklıdır. ezik kıskanc vj

Eğer söylenen rakamlar doğruysa lassana koşa koşa gelmek ister. Ayrıca yöneticilerin fransaya gitmesnin sebebide oyuncu ve menejerinin olumlu tavırlarıydı. Klübü bir prüz çıkarmadığı sürece bu rakamlara bu transfer %80 olur.

Eğer söylenen rakamlar doğruysa lassana koşa koşa gelmek ister. Ayrıca yöneticilerin fransaya gitmesnin sebebide oyuncu ve menejerinin olumlu tavırlarıydı. Klübü bir prüz çıkarmadığı sürece bu rakamlara bu transfer %80 olur.
yes absolutely

sergen

özgür sancar o twiti sildi azönce. acaba bir gelişme mi oldu sorar mısın büyük galatasaraylı vj ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt