- 2 Temmuz 2011
- 140.101
- 60.190
- 5.628
silmiş twiti keko,zaten fransızlar diarra hafta başı yanıt verecek derken bunun böyle demesinde vardı bi puştluk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
he headam doğru bildiğini paylastı "arkdaşlar diarra gelmiyor " dedi sadece. sanki o adam yüzünden gelmiyormus gibi adamı tekme tokat dövdüler twiti sildirdiler.
halbuki esas çıbanın başı burada bi duysular s.z nin yaptığı kötülükleri
he hemuhabirlerin işi bu oğlum,küfür yiyecekler tabi.o keko salladı totosundan,bjkli diyolar.

ben diarra olacak diyemem,bilemem.bekliyorum sadeceadamın işi bu küfür yiyecekler tabi nedemek lan![]()
![]()
diarra geliyo deseydi onuda galatasaraylı yapardın. güvenilir kaynak diye sunardın bize. ulan sergen bırak şimdi görüyon diarra olmuyor bence şivaştayger haberlerini hafiften patlatmaya başla
chedjou <> diarra takasi bugun yarin aciklanir
Koeman Niasse'yi resmen kovmuş..Bedavaya kiralabılır istenirse..Niasse'ye de senelık 700 bin euro verelım gelsın...
Servet'in kafa baska yerde herhalde bise olmus bu cocuga rus'a yenilince iyice dagildi. Yalniz dedigin gibi son saniyelerde yedigi tekme cok amatorceydi servet gibi bi tecrubeye yakismadibirde maci nasil verdi tam komedi 15 saniye kala 4 0 öndeydi.
yani bunu yense en azindan bronz madalya icin dövüsceckti.
Servet'in kafa baska yerde herhalde bise olmus bu cocuga rus'a yenilince iyice dagildi. Yalniz dedigin gibi son saniyelerde yedigi tekme cok amatorceydi servet gibi bi tecrubeye yakismadi
Madalya umudumuz nur tatar ve taha akgul kaldi insAllAh onlar alirrakibi bayram etti resmen mactan sonra servetin kolunu havaya kaldirdi sampiyon sensin gibilerden.
maci bana öyle hediye etsinler bende omuzlarimda tasirim rakbimi.
ama tabikide akillar baska yerlerde, bugünlerde spor yapmak zor.
Madalya umudumuz nur tatar ve taha akgul kaldi insAllAh onlar alir
O bendede var basketbol macinda macin bitimine 4 dakika kala actim ondeydik yalnizca 2 sayi atabildik 60 da takili kaldik o sayiyida son 4 sniye kala attiktaha belki ama maci izlemem, ila bi mok cikyior.
servetin macindaki gibi![]()