Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O bendede var basketbol macinda macin bitimine 4 dakika kala actim ondeydik yalnizca 2 sayi atabildik 60 da takili kaldik o sayiyida son 4 sniye kala attik :D

ya o mental yapi genelde türk sporcular mental olarak yetersiz kaliyorlar.
alman desen domuz gibi ila kazanacam diyor.
zihniyeti degistirmek lazim mental coach filan.
hep burda kayip ediyoruz.

edit: hamitin bi demeci var euro 2008 hirvatistan macindan sonra.
önceleri hep biz kayip ederdik kafa olarak ama artik cok sakiniz ve sogukanliyiz.
eskiden kayibimiz budyu demisti.
gerci yine fazla degisen yok :D

Son düzenleme:
Ozgur sancar donmus hemen..simdi olumluya donmus

3 YILLIK SÖZLEŞME VE YILLIK 6 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA "EVET" DİYECEK

Lassana Diarra, Galatasaray'dan 1.5 milyon Euro imza parası ve yıllık 4.5 milyon Euro istiyor. Tecrübeli oyuncunun sözleşme süresinin de 3 yıl olmasını talep ediyor.

Lassananin gelmeyecegini bilmek icin duyumcu olmaya gerek yok ki.

Bu duyumculuk kolay is gibi. Once birkac hafta kiviracaksin sonra olmadi bu is kiz arkadasi istemiyormus, cocuguna okul bulamamisa getireceksin. Zaten ilgilendigimiz oyuncularin yuzde 90ini alamiyoruz.

Özgür şimdi de parayı versen gelir diyor, anlamadığım 1 saat önce gelmiyor diyen adam Nasıl hemen para versen gelir diyor. Yıllık 4.5 normal de imza parası 1.5 'i her sene mi istiyor onu anlamadım . Heralde 4.5 milyon imza parası muhabbeti doğru. Ee tamam o zaman bu transfer olur çünkü zaten bu şartlarda anlaşma oldu denmemiş miydi, sanırım Özbek'in onay vermesi bekleniyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

taraftarin gazini almak icin diarra nin mutlaka alinmasi gerekiyor . tartismasiz gelmis gecmis en iyi on liberomuz olur

denayer i isteyenlere hayretle bakiyorum. adam kendi milli takiminin icine etti ve gecen yil bizde hicbirsey oynamadi .

sadece ligte yarisacagimiz icin defans hattinda chedju ile bu sene idare edilebilir (sahsen hic begenmiyorum )

1 forvet transferi daha sart . ama alacaklarini sanmiyorum .

eger diarra ve josue alinirsa , sadece ligte yarisacagimiz icin sampiyonluk kesin gibi .

seneyede sampiyonlar ligi icin ust duzey bir stoper ve forvet alindi mi yeme yaninda yat bir takim olur .

taraftarin gazini almak icin diarra nin mutlaka alinmasi gerekiyor . tartismasiz gelmis gecmis en iyi on liberomuz olur

denayer i isteyenlere hayretle bakiyorum. adam kendi milli takiminin icine etti ve gecen yil bizde hicbirsey oynamadi .

sadece ligte yarisacagimiz icin defans hattinda chedju ile bu sene idare edilebilir (sahsen hic begenmiyorum )

eger diarra ve josue alinirsa , sadece ligte yarisacagimiz icin sampiyonluk kesin gibi .

seneyede sampiyonlar ligi icin ust duzey bir stoper ve forvet alindi mi yeme yaninda yat bir takim olur .

Denayer lig için yeterli euro 2016 da kötü olabilir ama burda her maç karşına almanya hırvatistan ingiltere ayarında takım çıkmayacak.Zaten dursunda ondan daha iyisini getiremez.O yüzden denayer fena seçim olmaz.İsteriz ki ujfalusi ayarında bir adam alalım ama imkanlar ancak buna yetiyor.

Denayer lig için yeterli euro 2016 da kötü olabilir ama burda her maç karşına almanya hırvatistan ingiltere ayarında takım çıkmayacak.Zaten dursunda ondan daha iyisini getiremez.O yüzden denayer fena seçim olmaz.İsteriz ki ujfalusi ayarında bir adam alalım ama imkanlar ancak buna yetiyor.

ben olsam serdar-hakan balta ikilisini oynatirim .

gelmis gecmis en iyi önliberomuz tartismasiz melodur

3 YILLIK SÖZLEŞME VE YILLIK 6 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA "EVET" DİYECEK

Lassana Diarra, Galatasaray'dan 1.5 milyon Euro imza parası ve yıllık 4.5 milyon Euro istiyor. Tecrübeli oyuncunun sözleşme süresinin de 3 yıl olmasını talep ediyor.
3 yıl için 18 milyon euro vay be paraya bak. Biz bu paraları verdiysek Diarra gelir tabiki

diarra gelirse diye soylemistim . zaten gelirse sende benim gibi dusunursun

düsünmem neden biliyormusun, biz okadar sanliyizki sneijder ile meloyu firsat transferi oldugu icin aldik aksi taktirde melo gercekten real madrid seviyesinde bir oyuncuydu tek sorunu fazla disiplinsiz cok agresiv olmasi onu bize yönlendirdi yoksa biz meloyu anca rüyamizda görürdük

düsünmem neden biliyormusun, biz okadar sanliyizki sneijder ile meloyu firsat transferi oldugu icin aldik aksi taktirde melo gercekten real madrid seviyesinde bir oyuncuydu tek sorunu fazla disiplinsiz cok agresiv olmasi onu bize yönlendirdi yoksa biz meloyu anca rüyamizda görürdük

Melo önce interde ilk 11 oynasın sonra bakarız real madride

Sent from my iPhone using Tapatalk

t%C3%BCrkiye-yi-atom-bombas%C4%B1yla-yery%C3%BCz%C3%BCnden-silerim_903670.jpg

n'diaye-aminu'yu toplam 10m euro'ya alsak.

ikisine 1'er m euro'dan 4 yıllık sözlesme önersek.

toplam 18m euro..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt