Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
talisca gelmese keşke

Son düzenleme:
Yarın saat 13.00'te Sinan Gümüş'ün, saat 13.30'da Riekerink'in Florya Turgay Vardar Medya Merkezi'nde basın toplantısı var.

Bu isi bu noktaya getirmemeleri gerekiyordu ihtimal cok yüksek degilse. Bu transferin olmamasi fiyasko olur bu saatten sonra.

Biktim bu "kararini bildirecek bi kac güne kadar" olayindan.

Yalan hocam ya.Gelecek adam beklemiyor tak diye KAP geliyor,sonra da ücret KAP bildirimi geliyor.Diarra falan gelmeyecek.

Marsilya Teknik Direktörü Franck Passi ve oyunculardan Abou Diaby, Marsilya’nın pazar günü Guingamp ile oynayacağı karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında önce Lassana Diarra’nın en yakın arkadaşı olan Abou Diaby’ye, Diarra’nın transfer olup olmayacağı soruldu. Diaby bu konu hakkında gülerek “Diarra şu anda burada. Birlikte pazar günü maça çıkacağız. Gider mi gitmez mi bilmiyorum. Sonuçta bu kararı ben veremem.” dedi.

Daha sonra aynı soru Marsilya Teknik Direktörü Franck Passi'ye yöneltildi.

Fransız teknik adam bu soruya, "Eğer gitmesi gerekiyorsa gider. Ama şu an için burada ve bizim kaptanımız. Bizde olduğu için şanslıyız. Çok büyük bir oyuncu. Herkes onu almak ister. Ama giderse de yerine oynayabilecek oyuncularım var. Giderse bizim için çok büyük bir kayıp olur"

gamaspor

Ya Josue de geldigine gore biz 1 Diarra bir de Golcu mu alicaz??

Valla sadece Diarra gelse ben ok im.

Ama bakin Cavanda geldi Linnes canlandi.

Josue geldi Sneijder canlanir.

Diarra gelirse Selcuk canlanir.

Bir de striker sart ama yonetim diyebilir ki "ben bu yil sampiyon olacak kadro kurdum. Sampiyon olunca seneye Ched gider, umut , hamit vb copler gider yerine bir CL stoperi ile CL strikeri alirim 2 baba transfer ile transfer sezonunu kapatir CL yi beklerim" der.

Hak veririm ben de.

Feto demek istedin heralde renkdas

~tap
Hayır renkdas şuan hükümetin yanındayız bu çok açık rivadan sonra harcadığımız paralara bi baksana hala daha 18 milyonu 1 futbolcuya gömmenin peşindeyiz kesinlikle devletten alınan para var ve cezayıda büyük ihtimal hükümet sayesinde almıcaz nasıl fb ve bjk küme düşürülmediyse nasıl hala avrupada oynuyosa bizde ceza almıcaz

Galatasaray aşktır birşeye değişilmez ancak berbat bi hiyerarşi var ülkecek bitik durumdayız futbol konusunda artık pek hoşuma gitmiyor 3 temmuzdan sonra ligimizi takip etmek kesinlikle herşey tiyatro çoktan bellidir şampiyon kimin olduğu bu sene artık bizim lig ilgimi çekmiyor.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Cavanda
Linnes
Chedjou
Carole
Donk
Sneijder
Bruma
Podolski

9 yabancimiz var suan, bence 11 kisiyi de gecmeyecek.

Teşekkürler renkdaş gariban çocuk aç kalmasın 2 m euro iyi para
Umuta gereken saygı gösterildi babasının vefatından sonra ancak suistimal etmeye çalışıyor onuruyla ayrılması lazım en azından taraftarın sevdiği biri olarak kalabilirdi ancak kendisinin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Yumlu'nun pilav-üstü makarna isteğine Ersun Yanal karşı çıkınca, Yumlu yemeği terk etti. (TSHABER)

Pilav-üstü makarna ne ya ilk defa duyuyorum :asd:

Pilav ustu doneri anlarim da makarna ile nasil oluyor yahu :D

E Yanal'in karsi cikmasi gayet yerinde bu durumda.

CqN-cxiWcAACfJp.jpg

edit: eski mis

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt