Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulanmmmm diarra gelmiş

Sent from my iPhone using Tapatalk

RASKOLNİKOV‏ @Amacsz_adAmm
Lass Diarra
Galatasaray'ın yıllık 4 ML € teklifini reddetti..
İnternazionale Milano ile gorusmelere basladi...

Remy bjk giderse artık bjkliyim

Sneijder'i her hoca ister, De Boer'in istemesi anormal bir durum değil bence. Burda üstünde durulması gereken konu Sneijder niye Galatasaray'ı bu taraftarı bıraksın? Paranın onun umrunda olduğunu düşünmüyorum zira olsaydı kendisine verilen 2m ceza için yargara koparırdı ki bu camiaya bunu yapmaz, Wesley. Boer ister, başını alır orası ayrı konu.

@evrengoz 2 dk.2 dakika önce
Diarra ile Fransa'da yapılan görüşmede menajeri ve avukatı da yer aldı. Görüşme olumlu geçti, Diarra gelmeye sıcak baktı.

RASKOLNİKOV‏ @Amacsz_adAmm
Emrah ı Ç.Rize'ye kiraladik..
Ücretini GS ödeyecek ..
Kiralama bedeli yok

15 ağustos günü yazmış , doğru ise bizim yönetime söve söve yorulduk
Emrahin ücretini ödemek nedir ?

Bu yönetim bizi pisliğin içine soktu.

Bu işlerin içinde bir iş var,anadolu kulüplerine yaptığımız bu kiyaklar ileride başımıza büyük işler açacak.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Allşalahhha gelmiş diarra

@evrengoz 1 dk.1 dakika önce
Ancak 10 M Euro'luk cezayı çözmesi gerekiyor. Diarra'nın avukatları Moskova'ya giderek oyuncunun eski kulübü ile görüşüp uzlaşmayı deneyecek
Diarra bu görüşme için Galatasaray'dan süre istedi. Önümüzdeki günlerde Moskova'da yapılacak toplantı transfer için belirleyici olacak.
Eğer ceza konusu çözülürse mali açıdan transferde sıkıntı yok. Ancak çözülmezse Galatasaray alternatif isimlere yönelecek.

Evren Göz ‏@evrengoz Diarra ile Fransa'da yapılan görüşmede menajeri ve avukatı da yer aldı. Görüşme olumlu geçti, Diarra gelmeye sıcak baktı.

Diarranın cezası ne kadar ben ödeyeyim

Haftaya rusyaya gidip ceza sorununu cozmeye calisacakmis diarra. Moskova olsam hadi lan derim satip gittin marsilyaya .d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt