Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen evren göz'e de güvenilir degil demis

Bu nasil is arkadas daha dün güvenilirdi

Tabi hareketi adam lazim. Leiva da zaten öyle duragan bir adam degil ki, bu da cok caliskan cok kosan bir orta saha. Diarra daha ofansif biri, Leiva da daha defansif.

Ben daha defansif bir adam istiyorum oraya, ön taraftaki oyuncularin cogunun defansif acidan eksikleri var. Geriye gelip yardim eden tek Bruma ve Sneijder. Sinan Linnes'e hic yardim etmiyor defans da, tabiri caizse biraz götü kalkti Sinan'in. Mutlaka yere inmesi lazim yine.

Diarra defansif iyidir fark yaratirda O paralara rağmen hala düşünüyorsa gelmezse gelmesin yav Bize istekli adam lazim. Tolga Diarra 2 lisini görmeyi isterim. Josue sağ açi oynamiş Bragada sanirim. Hoca orasi için almiş olabilir

Sinan harbiden geri dönmüyor o da iyi değildi maçta Linnes biraz zorlandi pozisyon alamiyordu 1 devre. 2 devre düzeltti.

Nani´den şok eden sözler! ´Fenerbahçe´de...´

Fenerbahçe´ye zorla transfer oldum

Fenerbahçe´nin transfer döneminde Valencia´ya sattığı Luis Nani‚ İngiliz basınına flaş açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız‚ Manchester United´dan Fenerbahçe´ye zorla transfer olduğunu ve sarı lacivertlilerde beklediğini bulamadığını söyledi.

Böyle şeyleri taşımaya gerek yok bilinen şeyler bunlar

Nerde kibirbahçe orda kirli çamaşır

Bu ateş üfleyerek sönmez

CqO5f0fWEAE5O5L.jpg

:3

Olur da diarra gelirse , Levent'i tebrik etmek lazım. Cenk menk ile geçen sene rezil olduğumuzu herkes gördü zaten .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nezihoglu acıklamıs diyorlar diarrayı birazdan düşer.

Gençler babaspor eski gstv çalışanlarının kuş olma ihtimalleri yok ki zaten Levent Nazifoğlunun telefonu falan vardır bunlarda adamın hıncal uluçla ilgili dedikleri de başka biyerde yok şu anlık demekki özel röportaj yapmışlar ben zaten Diarranın olacağını tahmin ediyorum
Eğer haber sallamaysa Levent bunları arar haberi sildirir veya yalanlama yapar zaten

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamin cezasinin yarisini aldigi paranin 3 katini veriyoruz hala gelir mi gelmez mi diye dusunuyoruz..nasi bi lig nasi bi ulke imajidir bu ya

Diarra ile josue gelirse , çok istediğim forvet gelmese bile Mutlu bir sezon geçirmiş olacağım. Diarra , josue ve cavanda beğendim oyunculardı . İnşallah diarra olur da seviniriz .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yabancı bir oyuncu aldık ismini söyleyemem transfer kesin bitti , h.o

Diarra JoR çok istiyor gelecek gibi+ Josue zaten geldi+ L'ÉQUIPE'in haberlerine göre Chedjou'yu verecekmişiz Lass için o 3. transfer galiba stoper olacak zaten demişlerdi forvet transferini kapattık diye

Ya diarra gelmeyip napacak marsilyada Allah aşkına he?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt