Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra mı ?

CqOs6wgWcAAag4U.jpg

Inanmak istemiyorum diyorum , yalandir diyorum ama yinede umutlaniyorum. Heyecandan makatim titriyor...

Haberler baya olumlu yabanci olsun yerli basin olsun ama yinede supheliyim.

Yazik bize lan. Su transfer donemi cok sakat birsey. Adami yiyip bitiriyor

Bu arada Gurkan Kubilay'a buradan selamlarimi iletiyorum. 3 temmuz olmasa fb domine edecek gibi sacmaliklar puskurtuyor o pis agizindan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Bir Diarra bütün havayı değiştirebilir...
Hiç bir zaman bir transfer bukadar önemli ve kader değiştirici değildi herhalde.
Şöyle de diyebiliriz heralde hiçbir zaman tam anlamıyla ihtiyacımız olan oyuncu tipine bu kadar yakın transfer yapılmamıştı biz aslında ön libero değil diarrayı arıyoduk

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökmen sadece lokomotif sorunu kaldı , taraflar anlaştı diyor , Evren anlaşma tamam 10 milyon ceza sorun kaldı diyor , Fransız gazeteci anlaşma tamam diyor ; eee artık bu saatten sonra da olmazsa klübü kapatalım.

Gökmen sadece lokomotif sorunu kaldı , taraflar anlaştı diyor , Evren anlaşma tamam 10 milyon ceza sorun kaldı diyor , Fransız gazeteci anlaşma tamam diyor ; eee artık bu saatten sonra da olmazsa klübü kapatalım.

Tursunu unutma Başkanımız herzaman sürprizlere açık biri

Bu ateş üfleyerek sönmez

Geçen sene deplasmanda en çok gol atan bizmişiz.

GS-40 GOL
bJk --38 GOL
antalya-36 gol

Iyi hosta lokomotiv ile neyi anlasacaklar. Adamlar niye indirime gitsin yaw

Bir transfer klopp yuzunden yatar bunda da lokomotiv yuzunden yatarsa sokayim kaderimize diyecem artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt