Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu lass işini rte reyis ve putin başgan çözer bence.

Valla bu is bitmeden yuzde 99 demez. Sanirim harbi aldik Diarra'yi. Ama yatarsa o yuzde 99 diyarra gibi saplanir bir yerlerine Nazif

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu seneki transferleri cok begenmesemde Nazifi tutuyorum ben. En azindan is bitirici adam. Haldunun bir alt modeli diyebiliriz.

Bir gönderemediniz şu Sneijder'i tüm ülke olarak, futbolu bizde bırakacak hala gönderecekler.. Sneijder ve Muslera takımın kemiği hiç bir yere gitmezler..

Bakın şimdi de Hıncal Uluç meselesini söylüyor . Adamspor röportajı ile aynı içerik . Bunu neden diyorum orada hayırlı olsun yüzde 99 bitti dedi ama burada tv önünde olduğu için biraz daha dolambaçlı dedi. İyi oldu iyi :) bir de şu yolunu kesip umut Tarık gibi pisliklere haksızlık yaptınız diyen fbli beyinsizlerle neden inanmış ki Levent nazifoğlu . Onlar fbli Levent'ciğim

Sent from my iPhone using Tapatalk

yav be komisyon almayan yönetici de varmis

Olur mu Mert.Marsilyada kalsa da ödemek zorunda..Tabi kendisi ödemek zorunda.Ne biz ne de diğer kulüp.

Hayır yanlış biliyorsun abi.Demin Evrende açıkladı.Başka bir takıma transfer olması durumunda bu parayı verecek dedi.Ama marsilyada oynamaya devam ederse vermeyecek dedi.İşte bize transferi durumunda buna yıllık 5 verecekmişiz.Oradan 2 milyonunu 3 taksite böldürüp lokomotıfe yollayacak.Geri kalan 4 milyonuda imza parası olarak vereceğiz.Onuda diarra almayacak rus klübüne gönderecek.

Diarra josue denayer gelir gibi konusmalara gore sanki

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Leventi ben tuttum. O kadar beyinsizin arasinda orada Futboldan anlayan tek adam.

Babaspor haberi doğrumu çıktı şimdi

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

01658434.jpg

Hincal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt