Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert,adam CAS ile her ay 100bin euro için anlaşma yaptı..Ceza 10 milyon..Sizin dediğiniz gibi olursa futbolda curcuna çıkar..Moskova anlaşma yapmazsa o cezayı ödeyecek..Futbolu filan bırakırsa ne olur bilmiyorum veya Moskova 5-6 milyon euroya anlaşırsa ne olur bilmiyorum.Sonuç olarak kapı gibi CAS kararı var..Adam zaten her ay 100bin euro için anlaştı..Bir ihtimal 3. takıma transferi söz konusu olduğunda parayı her ay 100bn euro yerine peşin ödeme zorunluluğudur.

esas soru şu.diyelim ki lokomotifle anlaştık 5 milyona ödeme planı vs de yapıldı.3 senelik de diarra ile anlaşıldı adam 1 ay sonra ben futbolu bıtaktım derse nederiz.yada lokomotife yaptığını bize yaparsa ne olacak.

Diarra gelirse yanina genc pasor ozellikli bi cdm alabilitsek oyun kurma ve defans zafiyeti neredeyse yoklara iner

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yasini izlemek yerine josue'yi izleyeceğim çok şükür ya Rabbim:gsbayrak:

Levent müdür ve İnter başkanı ile kahvesini yudumlarken sneijderi getiren sayın başkanımız Ünal AYSAL yanyana şaşırdık mı tabiki hayır..

IMG_6280.webp

Yalnız levo almadı lassı tek başına, bunu atlıyoruz dursun başkanımın şahsi kefaleti ve kardeşi mehmet özbekin inanılmaz çabalarıyla bu transfer noktalandı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt