Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetmez ama evet

Bu ateş üfleyerek sönmez

Çok zor hamleler değil aslında. Denayer, Josue ve Niasse kiralık. Diarra ve Eto'o bonservissiz yıllık ücretleri yüksek. Umut, Olcan, Donk, Chedjou, Tarık gitse çok daha rahat alınabilirdi. Birde rezil Selçuk var tabi acil kovulmalı.

Son düzenleme:
c5b5fc916b9f78bdee54e443541b277e.png

JOR: Birkaç transfer daha bakıyoruz. Galatasaray orta sahasını güçlendirmek için birkaç oyuncu daha alabiliriz.

Şunu anlamadım, 1 tane forvet ve 20 tana orta saha ile mi oynamayı düşünüyoruz .

Sent from my iPhone using Tapatalk
umarım biri vitinhodur,hücuma...

Hocaya karşı bu sevgi selinin giderek artacağını düşünüyorum , taraftar uzun zamandır kendisine karşı mesafe koymayan , samimi olan , bilgisi ile saygınlık uyandıran bir hocaya hasret kalmıştı.Bu anlamda mancini'yi andırıyor ama taraftar mancini'yi Fatih Terim'in gönderiliş biçimi yüzünden hiç bağrına basmadı , tabii sportif başarısızlık da var bunun sebepleri arasında.

Umarım herşey güzel olur , güleryüzlü insan

Stoke City-M.City maçını izliyorum da İmbula diye bir futbolcu var. Daha önce hiç izlememiştim ama yanılmıyorsam forumda da baya beğeneni var ama buralara gelse millet her maç ana bacı sayar. Baya baya bildiğin kütük bir futbolcu. Hız,teknik sıfır. Tek artısı güçlü olması herhalde.

Southamptinin hollandali defansi de vrij mi ne super oynadi dun manuya karsi, muthis lider ozellikleri var

~tap

Ya Hamza olsaydı , kesin bruma yoktu ve de umut ilk 18 oyuncusuydu . Carole yedekti ve böyle iyi oynamazdı. Poldi o adama gıcık olduğu için iyi oynayamazdı. Orta sahaya Merter tarzı kendi çapında adam alırdı. Kısaca bu sene gerçekten Akhisar olup 11. sıra için savaşırdık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Diarra olmaz,başka bir ön libero olur,Riekerink de söyledi bunu.Ama alınacak benim anladığım bu.

Alsinlar zaten abi ya, ben illa Diarra olsun diye tutturmuyorum zaten. Yeter oraya adam akilli birini alsinlar.

Bence Diarra'dan ziyade Leiva orasi icin mükemmel olurdu, defansif olarak cuk diye otururdu bizim defans nedir bilmeyen takima.

Riekerink: "Lassana Diarra'yı istiyorum. Top kazanan, mücadele eden, topu oyuna iyi sokabilen bir oyuncu."

Komutanım bizde istiyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt