Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün gördüm ya adam Bursa'ya hemen Merter'ini aldirmis bu yaz :asd:

Dursun'un yaptığı en büyük 2. iş bunu kovmak herhalde.Kalsa da şampiyon olamazdık geçen yıl,hatta kupadan bile olabilirdik.Şu konjonktürde bize göre bir hoca değil,iyi ki gitti.Taraftar da Riekerink'e sabredecek ama,bir aksilik oldu da şampiyon olamadık bu sezon,tereddütsüz devam 2. yıla.Takımda bir ivme varsa 3. yıl.Yeni bir teknik direktör yaratıyoruz Melih'in dediği gibi,bu öyle kolay bir iş olmayacak.Gerekirse 1-2 sezon feda edilecek.

Alsinlar zaten abi ya, ben illa Diarra olsun diye tutturmuyorum zaten. Yeter oraya adam akilli birini alsinlar.

Bence Diarra'dan ziyade Leiva orasi icin mükemmel olurdu, defansif olarak cuk diye otururdu bizim defans nedir bilmeyen takima.

Leiva yaş açısından iyi de,Diarra daha komple bir futbolcu ama.Leiva'ya göre ofansif nitelikler de var Diarra'da,tempolu hücum futbolu oynamak istiyorsak Diarra kesinlikle daha iyi bir tercih olacaktır.Top kapar,orta sahaya direnç getirir,takımı atağa kaldırır,yeri gelir 3. stoper gibi oynar rakibin duran toplarını ataklarını keser.İkisinin de uzun vadeli bir transfer olması zaten zor,kısa vadede düşüneceksek bence Diarra daha iyi olur.

Hazar Büyüka ‏@hazar_buyuka 2 dk.2 dakika önce
Karabukspor 800bin€ , G.Saray 1 milyon€ veriyor. Maddi kaybin yok. Umut Bulut resmen Galatasaray'a zarar vermeyi guduyor. Yazik.

Levent nazifoğlu demişti zaten.

bu adam için iyi insan deniyordu birde.

Bu trabzon tayfasını toptan temizliycen.

şerefsiz herif eline 1 kuruş az geçmiyor. sırf ibnelik olsun diye.

ulan paran olucak bu iğnelere mobbingin allahını yapıcan. 20 mayıs gibi kontratın bitmesine yakın özel bir maç yaptırıp karşı takımdan bir yiğide bacağını kırdırıcan şerefsiz herifin.

Ne olur bu gün müsbet bir ivme olsun diarra ile alakalı :) bu adam gelirse çok iş yapar.

Levent nazifoğlu demişti zaten.

bu adam için iyi insan deniyordu birde.

Bu trabzon tayfasını toptan temizliycen.

şerefsiz herif eline 1 kuruş az geçmiyor. sırf ibnelik olsun diye.

ulan paran olucak bu iğnelere mobbingin allahını yapıcan. 20 mayıs gibi kontratın bitmesine yakın özel bir maç yaptırıp karşı takımdan bir yiğide bacağını kırdırıcan şerefsiz herifin.

Ben ilk bunu dediğimde bazı duyar kasanlar , haklı parasını niye bıraksın diyordu. Adamlar 1.800'ü biz tamamlayacağız dedi, neredesiniz duyarcılar?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu hepsi paragöz hepsi anasının gülü bunların.. söylenecek çok şey var ama susuyoruz...

Yok umut bulut adamın kralıymış yok arda fakirlere yardım etmiş yok volkan ayısı kanser olan çocuklara moral vermiş..

Bi alay sütü kanı bozuk..

Hepsini toplasan Ronaldo'nun taş.. kılı olamazlar hayırseverlikte insaniyetde yardımseverlikte..

Akılları fikirleri para...

Yahu hepsi paragöz hepsi anasının gülü bunların.. söylenecek çok şey var ama susuyoruz...

Yok umut bulut adamın kralıymış yok arda fakirlere yardım etmiş yok volkan ayısı kanser olan çocuklara moral vermiş..

Bi alay sütü kanı bozuk..

Hepsini toplasan Ronaldo'nun taş.. kılı olamazlar hayırseverlikte insaniyetde yardımseverlikte..

Akılları fikirleri para...

para olamaz sonucta ayni parayi aliyor.
saniyor ki söhretten kayip edeck sank söhreti vardida.
büyük takimda oynama degerini kayip edecek.
bunca sene bukadar para kazandi kötü futbolcu oldugu halde.
insan biraz vefali olur.
necatiye bakin geldi adam yardim etti bi sene oynayip sampiyonluk payi oldu gitti.
belirli bir yastan sonra faydali olmayacagini o futbolcuda anlamasi lazim.

yanliz riekerink diarradan baska alternatiflere de bakiyoruz demesi bu transferin bitmedigini gösteriyor.
ins. olur.

Hamza Umut ve tariga taraftar tepki göstermeli,olcani biraz ayri tutuyorum,digerlerine göre gitmeye daha niyetliymis,üc mac arka arkaya mevkisinde oynamadi,bek olarak o göbekle elinden geleni yapti,kadiköyde o golü atmasaydi fener bugün dördüncü yildizi takmis olabilirdi

umut gerçekten şu ana kadar görüğümüz en hain futbolcularımızdan birisi ama bunun sözleşmesini uzatıp başımıza bela eden asıl hain tabiki hamza

gerçekten bu takımın içine etti hamza...
evlatlarına kulübü soydurdu..

Beyler Guingamp kalecisi bu akşamdan sonra komşum oluyor şuan taşınıyorlar. Yaşı gecmis bişey para yedirip iddia ya mi girsek bunla

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt