Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoğlu çıkıp açıklamasa bu diarra muhabbetine hayatta inanmazdım ama işler değişti

screenshot_2-1471702908.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu nasıl haber lâ. Madrid londra filan da Müslüman ama bizim haberimiz yok galiba.

"Moskova ekibinden izinsiz ayrıldığı için FIFA’nın 10 milyon euro ceza verdiği yıldız oyuncu, bu sorunu çözmek için uğraşırken, başka bir Rus kulübü Spartak 8 milyon euro karşılığında Lokomotiv ile anlaştı. Ancak Diarra Rusya’ya dönmek istemediğini yineledi.

Bu anlaşmanın sağlanmamasının gerekçesini Galatasaray Yönetimi’ne de anlatan Diarra, “Rusya bana hitap eden bir yer değil. Ben Müslüman bir futbolcuyum ve oradaki yaşantı beklediğim gibi olmadı. Bu yüzden Türkiye ve Galatasaray fikri bana cazip geliyor. Son yaşanan olaylar tedirgin etti ama her şey yoluna girdi. Derdim para kazanmak değil” dedi.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Diarrayı açıklayın be :DAçıklanırsa forum'da şölen olur.

Digitürk bağlatsam mı acaba kararsız kaldım. Yakınlarda alan oldu mu? Neyse Diarra gelirse, Riekerink hocam da Selçuk'u keserse kesin alırım :D

gurur duyun bu mesaleci sapsakci taraftarlarimizdan .. bir tinerci taraftari kadar olamadilar orda ..

Diarra Marseille'den ayrılacak gibi. Buradaki hava bu şekilde.

Diarra'nin alternatifi mahmut degildir insallah

Yillardir ne cektiysek b planindan cektik

Şenol Güneş'in "Bizim daha hızlı ve kontratak oynamamız lazım" diyerek M'Bokani'yi veto ettiği Aboubakar'ın transfer edilmesini istediği öğrenildi.
24 yaşındaki Kamerunlu forvetin en geç pazartesi günü İstanbul'da olması bekleniyor.

gamaspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt