Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.234
- 27
- 1.098
NTV Spor'da penaltılar var, Dresden - Leipzig maçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
realin kaleciyi kes
![]()
Mert reis de hic bos durmuyor
dos a diarra gelsin ligin ırzına geçeriz nettşuan tek eksiğimiz dos
Tayfun Korkut cok kötü T.D.
kupada da elendiler
Bu adam ne kadar para kazanıyor merak ediyorum. Çok çalışkan eleman.
Evren Göz @evrengoz Diarra'da son durum: Oyuncunun avukatı ve menajeri Rusya'da L.Moskova ile toplantı yapacak, haber bekleniyor.
Arkadaslar,aranizda digitürk Play ip kullanan varmi?bir yildir kullaniyorum,baya memnunum kaliteden,haftaya sona erecek,zaten uzatmayi veya yeni paket
almayi düsünüyordum bugün aradilar digitürkten,yetkili bayiden tekrar almayi düsünüyorum dedim ve kapattim,yarim Saat sonra mesaj geldi Paket satin alma isleminiz basariyla gerceklestirilmistir diye������
Burda(almanyada) da öyle telefonla kontrat kitliyorlar bazi leri hayir dese bile....Vodafone Shop Manager imArkadaslar,aranizda digitürk Play ip kullanan varmi?bir yildir kullaniyorum,baya memnunum kaliteden,haftaya sona erecek,zaten uzatmayi veya yeni paket
almayi düsünüyordum bugün aradilar digitürkten,yetkili bayiden tekrar almayi düsünüyorum dedim ve kapattim,yarim Saat sonra mesaj geldi Paket satin alma isleminiz basariyla gerceklestirilmistir diye??????
Kutuyla beraber 330 Euro yurt disi fiyatine kadar ödüyosun bu sene bende almayı düşünüyorum