Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niasse transferi bitmişti. Everton sözleşme kontratını kulübe göndermişti. Hatta bu kontrat benim elime de geldi, okunaksız bir şekilde paylaşmıştım.

Ancak çok garip bir şekilde, bir anda kontrat imzalanmadan bir geri gönderildi ve birkaç saat içinde Eren Derdiyok transfer edildi. Everton kulübünün çok ciddi bir tepkisi oldu Galatasaray'a.

Yeniden gündeme gelirse Everton'ın cevabı ne olur bunu ben de merakla bekliyorum doğrusu :)

Sebep neymiş ki?

Bu arada 10 takipçili bir hesap Trabzon, Bursa ve bizim transferleri bildi önceden arkadaşlar o da ilginç :)

Evet doğru. Hatta Nazifoğlu şunu söylüyor; "Galatasaray'dan daha aşağı bir ücret teklif edilirse üzerini biz ödeyeceğiz. Yeter ki gitsinler ve biz de onlardan doğan maddi avantaj ile bir forvet bütçesi yaratalım"

Peki yönetimin bu üç oyuncunun kalması halinde bir B planı var mı,santrfor bölgesi için?Tek Eren'le gitmez herhalde o bölge.

sa beyler nasilsiniz?

Yaprak kimildamamis anlasilan...

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 forvet kesinlikle lazım. Artık Umut ve Olcan'ı nasıl gönderirler bilmiyorum ama göndermeliler. Tarık zaten gitmez. Sözleşmesi bitene kadar kalır o karaktersiz, bitince de futbol hayatı biter.

Evet doğru. Hatta bunu da taksitlendirme ihtimalleri var deniyordu kulüpte bugün.

Cardozo ismi hiç gündeme geldi mi kulüpte forvet için ?

Eren transferinde kapa yapılan açıklama dışında Kasımpaşa ile ayrı bir anlaşma var mı ?

Birde Riekering ile ilgili kulüp içinde onu istemeyenler var mı ?

Bunlarla ile ilgili bildikleriniz var mı ? Cevaplarsanız sevinirim.

Trabzon 1-0 oldu .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt