Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet doğru. Hatta Nazifoğlu şunu söylüyor; "Galatasaray'dan daha aşağı bir ücret teklif edilirse üzerini biz ödeyeceğiz. Yeter ki gitsinler ve biz de onlardan doğan maddi avantaj ile bir forvet bütçesi yaratalım"

Peki yönetimin bu üç oyuncunun kalması halinde bir B planı var mı,santrfor bölgesi için?Tek Eren'le gitmez herhalde o bölge.

Bunu yazmıştım arada kaynadı da.

Cardozo ismi hiç gündeme geldi mi kulüpte forvet için ?

Eren transferinde kapa yapılan açıklama dışında Kasımpaşa ile ayrı bir anlaşma var mı ?

Birde Riekering ile ilgili kulüp içinde onu istemeyenler var mı ?

Bunlarla ile ilgili bildikleriniz var mı ? Cevaplarsanız sevinirim.

Cardozo hiç gündeme gelmedi. Ama forvet transferi söz konusu olursa gündeme gelebilir elbette. Mesela Cavanda hiç hesapta yoktu. Bir günde karar verildi, Riekerink'e sunuldu ve o da "Olur" deyince transfer bitti. Cardozo da böyle olabilir, ihtimaller dahilinde.

Eren konusunda KAP harici bir ödeme var mı bunu bilmemiz imkansız. Ama Niasse imza aşamasındayken bir anda Eren'e dönülmesi şüphe uyandırdı elbette.

Riekerink için şu an Florya'da her şey yolunda. Kötü bir durum yok.

Cardozo hiç gündeme gelmedi. Ama forvet transferi söz konusu olursa gündeme gelebilir elbette. Mesela Cavanda hiç hesapta yoktu. Bir günde karar verildi, Riekerink'e sunuldu ve o da "Olur" deyince transfer bitti. Cardozo da böyle olabilir, ihtimaller dahilinde.

Eren konusunda KAP harici bir ödeme var mı bunu bilmemiz imkansız. Ama Niasse imza aşamasındayken bir anda Eren'e dönülmesi şüphe uyandırdı elbette.

Riekerink için şu an Florya'da her şey yolunda. Kötü bir durum yok.

Hocam cevaplarınız için sağolun,öncelikle bir sorum olacak size;Diarra %99 dediniz olmazsa eğer diğer adaylar kim biliyormusunuz ? forvet olarak kimler listede 2-3 kişi yeterli sadece.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Aminu Rio da da gol atmis (3. lük maci)

Hocam cevaplarınız için sağolun,öncelikle bir sorum olacak size;Diarra %99 dediniz olmazsa eğer diğer adaylar kim biliyormusunuz ? forvet olarak kimler listede 2-3 kişi yeterli sadece.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Forvet için elde epey bir alternatif olduğunu öğrendim. İsimleri teyit edebilirsem Twitter'dan da yazarım muhakkak. Ancak satın almadan ziyade kiralık isimlere ağırlık veriliyor onu net olarak belirtebilirim.

Diarra'ya alternatifin ne olabileceğini üst mesajlarda belirtmiştim diye hatırlıyorum.

Muslera
Cavanda denayer chedjou Carole
Diarra tolga
Josue sneijder bruma
Poldi

Birtane sağlam forvet alsak efsane kadromuz olabilir gerçekten dikiş tutarsa arsenal liverpool ayarında bi kadro olur bruma Josue tolga çok yetenekli diarra anlatmaya gerek yok Muslera başka bir boyuttan cavanda Carole atletik bek denayeri söylemeye gerek yok kiralık aşk resmen
Sneijder dünya da o kalitede o tarz klasik 10 numara kalmadı gibi bişey en zayıf halka chedjou oda defansta herkez fransızca konuşuyor iyi anlaşırlar benmi abarttım bilmiyorum ama bana göre bir forvetle süperligde katliam yaparız tslnin çok üzerinde bir takım kurmış oluruz

siz kimsiniz tam olarak?

Bu verdiğiniz bilgilerin kaynağı kim?

Lütfen yanlış anlamayın herhangi bir art niyetim yok sadece merak ediyorum

Bu ateş üfleyerek sönmez

Ulusal bir gazetede Genel Yayın Yönetmeni, aynı zamanda ulusal bir spor sitesinde Haber Müdürü olarak görev yapıyorum. Galatasaray'a yakın bir gazeteciyim. Verdiğim her bilginin kaynağı da Galatasaray'da yetkili isimlerdir.

Estağfurullah, magazin yönü olan bir isim olmadığım için bilmemeniz ve sormanız elbette normal :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt