Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımpaşa %50 sini ödeyecek heralde , kötünün iyisi diyelim

Ulusal bir gazetede Genel Yayın Yönetmeni, aynı zamanda ulusal bir spor sitesinde Haber Müdürü olarak görev yapıyorum. Galatasaray'a yakın bir gazeteciyim. Verdiğim her bilginin kaynağı da Galatasaray'da yetkili isimlerdir.

Estağfurullah, magazin yönü olan bir isim olmadığım için bilmemeniz ve sormanız elbette normal :)

Aydınlattığınız için teşekkür ederim

Ayrıca verdiğiniz bilgiler için emeğiniz içinde teşekkür ederim

Umarım beklentimiz boşa çıkmaz diarra veya onun ayarında birini transfer ederiz

Bu ateş üfleyerek sönmez

Forvet için elde epey bir alternatif olduğunu öğrendim. İsimleri teyit edebilirsem Twitter'dan da yazarım muhakkak. Ancak satın almadan ziyade kiralık isimlere ağırlık veriliyor onu net olarak belirtebilirim.

Diarra'ya alternatifin ne olabileceğini üst mesajlarda belirtmiştim diye hatırlıyorum.

Biraz da biz soru soralım bari :o
Benim merak ettiğim şeyler :
Serdar Aziz , Tolga ve Eren tamamen hocanın öncelikli istedikleri miydi ? Birde bu oyunculara verilen maaşları, bonservislere hocanın müdahil olma gibi bir durumu var mı ? Yoksa listeyi veririm, maaşları yönetim belirler gibi bir durum mu ?
Carole gibi scout transferlerine neden pek yönelim olmadı ?

Aydınlattığınız için teşekkür ederim

Ayrıca verdiğiniz bilgiler için emeğiniz içinde teşekkür ederim

Umarım beklentimiz boşa çıkmaz diarra veya onun ayarında birini transfer ederiz

Bu ateş üfleyerek sönmez

Ne demek, ben teşekkür ederim. Benim de dileğim Diarra konusunda o %1'lik ihtimalin de sona ermesi.

CqUZ9JjXYAAqP7v.jpg

riekerink sol stoper istiyormuş sanırım gerektiğinde carole yedek olacak birini istiyor

GrandeGS‏ @GrandeGS
#İDDİA | Guardiola ile görüşen Denayer,
Manchester City dışında sadece Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi.
(#BipSpor)

Kop gel kara oğlan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt