Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri ve Yasin vitaminsizleri varken Emrah denen çocuğu yediler demiştim. Işık vardı o çocukta.

Herşeyi geçtim forvet almayacaklar diye dert yanarken bi tane daha hücumcu gönderdik. Akıllanmayacağız sanırım hiç . . .

Sneijder hakkında bunları demen hoş değil

Bu çok ciddi bir suçlama

Osman ve sadiye inat artık bende vitinhoyu istiyorum gerekirse bruma satılıp bu arkadaş brezilyadaki köyünden alınmalı. Bu sene kimi istediysem geldi zaten hadi bakalım şimdi napıcaksınız?

Fellaini > Ön libero

Bir ön liberodan daha fazlası.

Kadir Cetincalı sur Twitter : "Galatasaray'a Fetocu diyen sefillere ithaf olunur. https://t.co/YCQxltOYjR"

Fenerli Ömer Çavuşoğlu ve Bjkli İhsan Kalkavan Fettoşun yanında.İşte böyle kontra-haberler görmek hepimizi memnun ediyor.Kuşların baş ağrısı yapan saçmalıkları da son bulur böylece.

kontrası yok bunun hacı bizimkiler saf ihsan o herifin sağ koluydu. bunun daha ertuğrulu falan var. ayrıca ömer ç ile sınırlı değil fenerin olayı bunların yakın tarihteki as baskanları 2. baskanları cıkıp acık acık cemaati koruyordu. bizim abdülcelil gibi avellerde hmmm sanırım fenere haksızlık etmısız :) desin

Şu anda 1 transfer haberi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt