Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kontrası yok bunun hacı bizimkiler saf ihsan o herifin sağ koluydu. bunun daha ertuğrulu falan var. ayrıca ömer ç ile sınırlı değil fenerin olayı bunların yakın tarihteki as baskanları 2. baskanları cıkıp acık acık cemaati koruyordu. bizim abdülcelil gibi avellerde hmmm sanırım fenere haksızlık etmısız :) desin

Son 1 haftadır çok karalama kampanyası yapıldı hakkımızda.Şu beyinsizleri susturacak videoların yüklenmesi bizim işimize gelir,o anlamda yazdım.Bugün aldığımız en güzel haber bu bence,transfer falan hikaye.

Man Utd takımın başarılı defansif orta sahası Fellaini'ye 2 yıllık yeni kontrat teklif etti.

Bu sene derbiler sampiyonu belirler. Anadolu ve buyuk takimlar arasindaki fark baya acildi. Su Alanya'yi bizim hucum hatta rezil eder

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fellaini PL'in en iyi ön liberosu olarak gösterilen Kante'yi baya iyi sollamış defansif istatistiklerde ilk 2 hafta.

İkili mücadele, top çalma, araya girme, engelleme, hava topu kazanma hepsinde bariz üstünlüğü var.

Her üst düzey takıma lazım böyle mücadele gücü yüksek, çalışkan bir ön libero.

Fellaini PL'in en iyi ön liberosu olarak gösterilen Kante'yi baya iyi sollamış defansif istatistiklerde ilk 2 hafta.

İkili mücadele, top çalma, araya girme, engelleme, hava topu kazanma hepsinde bariz üstünlüğü var.

Her üst düzey takıma lazım böyle mücadele gücü yüksek, çalışkan bir ön libero.

Benim bildiğim bu adam everton da zaten ön libero olarak başladı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Benim bildiğim bu adam everton da zaten ön libero olarak başladı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Evet.

Zaten kendisinin de açıklamaları var en iyi oynadığım yer defansif orta saha diye.

Fakat bu açıklamalara rağmen ısrarla o mevkide hiç oynamadığını ve oynayamayacağını iddia eden dostlarımız var maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt