Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet.

Zaten kendisinin de açıklamaları var en iyi oynadığım yer defansif orta saha diye.

Fakat bu açıklamalara rağmen ısrarla o mevkide hiç oynamadığını ve oynayamayacağını iddia eden dostlarımız var maalesef.

O dostların canı sağolsun ama ben bir çok kez everton maçlarında defansif orta saha olarak izledim

Gayetde etkili oynuyordu

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Konu yavaşladı beşiktaşın maçını izliyorlar herhalde

Bu ateş üfleyerek sönmez

panoramic_eagom28082015_102.jpg

Olacak olacak :D

O dostların canı sağolsun ama ben bir çok kez everton maçlarında defansif orta saha olarak izledim

Gayetde etkili oynuyordu

Bu ateş üfleyerek sönmez

Kendi defansının önünden rakip kalenin önüne kadar her mevkide oynayacak kadar üst düzey bir orta saha.

Hayran olmamak mümkün değil bu sezonki form durumuna da.

Manu taraftarları da zaten şu anda forumlarında kendisinin ne kadar etkili bir defansif orta saha olduğundan bahsediyorlar.

Adriano sakatlandı diyorlar :D bejeke işte ne yaparsın :asd22:

10c26fb45c00d7a16afc11acbcbd6aa9.jpg

Bu Fransiz arkadas stoper ihtiyacimizi giderir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi defansının önünden rakip kalenin önüne kadar her mevkide oynayacak kadar üst düzey bir orta saha.

Hayran olmamak mümkün değil bu sezonki form durumuna da.

Manu taraftarları da zaten şu anda forumlarında kendisinin ne kadar etkili bir defansif orta saha olduğundan bahsediyorlar.

Şahsen sevdiğim beğendiğim bir oyuncu

Bu sene manu zaten izlenir pogba martial ve tabiki şahsen benim için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncusu zlatan hazretleri

Ayrıca Mourinho hodzam

Bu ateş üfleyerek sönmez

Diarra bizde inşALLAH :D karabük maçında 11 çıksa ya gelir gelmez mis gibi olur yarın gelsin pzrt maçta bence :D

Şahsen sevdiğim beğendiğim bir oyuncu

Bu sene manu zaten izlenir pogba martial ve tabiki şahsen benim için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncusu zlatan hazretleri

Bu ateş üfleyerek sönmez

Mkhitaryan'ı da unutmayalım.

Yaratıcı orta saha olarak gerek kanatta gerekse forvet arkasında çok şey katacaktır.

aramızdaki beşiktaş sempatizanları ortaya çıkıyor

O degilde fb persembe mac yapti simdide yarin yapacak. Biz niye Pazartesi gecenin korunde yapiyoruz...

Gerci taraftar yasagi var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Güncel Diarra transferi ihtimali %99,1 e yukselmis arkadaşlar sayin Nazifoglu'nu tebrik ederim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt