Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moralim bozuluyor su Atibayi gordukce

Neyse biraz cikayimda Drake falan acayim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Claudio bravo city ile anlasti fakat bugun son macina cikti, diarra transferi kesin olmadigina gore maca cikmamasi icin bir sebeb yok.

Bütün heyecanını bozdun be.

2 dk duyumcu taklidi de yaptırmıyorsun.

Su uyur admin uyumaz renklidash. :D

Tek YOL

675384.jpg

Diyebilir miyiz. Hazır bir yabancı yerine tercih etmez misin?

Lass ihtimali çok zor diye az demedim buralarda.

Bir bilgi daha vereyim. Marseille ortasaha oyuncusu Nkoudou transfer görüşmeleri yaptığı için yarınki Guingamp deplasman kadrosuna alınmadı.

O yüzden Lass'ın transfer durumu bile yok gibi şuan.

Müthiş bir transfer olur açıkçası vizyondaşım

L'Equipe: PSG'den ayrılacak Stambouli'ye Galatasaray talip oldu, futbolcu teklifi reddetti. İlgilenen kulüpler arasında Schalke, Milan ve Espanyol bulunuyor.

Lass ihtimali çok zor diye az demedim buralarda.

Bir bilgi daha vereyim. Marseille ortasaha oyuncusu Nkoudou transfer görüşmeleri yaptığı için yarınki Guingamp deplasman kadrosuna alınmadı.

O yüzden Lass'ın transfer durumu bile yok gibi şuan.

Harbi yine bos bosuna umutlandik sanirim yada adam mac basini kapmak icin yapiyor...

Tek bildigim bu is olmaz

İyi yanından bakarsak orta saha için Stambouli'nin gündeme gelmiş olması olumlu bir gelişme.

Riekerink önermiştir kesin.

En değerli oyuncusunu beleşe bırakması için Marsilya'yı Dursun Ozbek gibi bir baskanin yönetmesi lazım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsterse N'Bana Ukalamukalede'yi niye almıyoruz arkadaşlar ? Senegal U-21 sol beki.

Ne olursa olsun Portekizli oyuncularin yuzde 99'u ise yaramaz is ahlaki olarak.
Ronaldo'yu saymiyorum tabi...

Adamlar cok rahat. Q7'in acayip sacmaliyor. Josue'ye cok bel baglamayin. Yildiz gibi karsilayan renktaslara bu sozum

Stambouli beğendiğim, iyi bir oyuncu kesinlikle. Ama bizim aradığımız adam değil. Selçuk'un yerine oynayabilecek bir adam Stamb.

Defansif olarak çok katkısı olmaz. O yüzden je dis non yani.

Levent Basgan vazgec Diyarrrra inandindan. Bir Scout transferi yapalim oraya zenci adam yiyen tarzda

On libero alacagımızı bile sanmıyorum.Josue ile kapattık gibi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marseille yarın Guingamp deplasmanına gidiyor. Lass da kafilede yer alıyor. Git sor bakalım ne olacak bizim iş? :) @Léo Güney

Stambouli beğendiğim, iyi bir oyuncu kesinlikle. Ama bizim aradığımız adam değil. Selçuk'un yerine oynayabilecek bir adam Stamb.

Defansif olarak çok katkısı olmaz. O yüzden je dis non yani.

Montpellier'de stoper bile oynadı yav renktaş.

İyi olurdu bizim orta sahaya.

diarra olmadığına göre sneijderde gitmiyor demekki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt