Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaza gelmenin manası yok. Ben sadece bir bilgi paylaştım.

Hakan Balta da Manisa'da bize karşı oynadı ama maç sonu bizim uçakla bizimle birlikte geldi neredeyse. O yüzden olabilir böyle şeyler.

Ama şunu da unutmayalım ki Marseille transfer görüşmesi yapan oyuncularını genelde maç kadrosuna almıyor. (bkz. Nkoudou)

Yine de belli olmaz bu işler.

Dunyadaki ligleri takip eden renktaslara sorum. Bizim
Kadar maclarin gec oynandigi baska bir lig var mi? Aksam 10'da mac basliyor. Vucut otomatik olarak yorgun olmaz mi zaten?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra son maçını oynayıp maç başı ücretini aldıktan sonra İstanbul'a gelecektir renktaşlarımızı karamsarlığa sokmayalım lütfen.

Size aci bir detay. Akrablarimdan biri evlendigi esi ile mecburen Gaziantep'e yerlesti ogretmen atamasi yuzunden. Son olaylardan sonra ogretmenligi birakip Istanbul'da satis elemani oldu. Sen git onca sene oku et sonra guvenligin sifir oldugu bir yere atan ve ailenin guvenligi icin kariyerinden vazgec kisa sureligine olsada

Sonra yabanci futbolculara kizariz niye tr'de durmuyor diye

Son düzenleme:
Olay Suriye falan degil. Icimizdeki Irlandalilar...

Sabah esnaf alsam dagda nobet tutanlari sallandiracaksin tek tek

Bu maratonda hep gs dusmanlarini topluyor. Bir tek
Hakan Sukur vardi bizden baska hatirlamiyorum pek

Bizimle dalga geçtiler demi diarra ile ilgili,neyse sövmeyeceğim ama birdaha uzun süre buraya yazmam da GS takip de etmem %99 bizde bana göre hehehgöhö diyip dalga geçen bir yöneticiye sahipken turşu sıfatlı bir başkan varken bizden olmaz olan RİE Komutana olacak,kalın sağlıcakla.

Bizimle dalga geçtiler demi diarra ile ilgili,neyse sövmeyeceğim ama birdaha uzun süre buraya yazmam da GS takip de etmem %99 bizde bana göre hehehgöhö diyip dalga geçen bir yöneticiye sahipken turşu sıfatlı bir başkan varken bizden olmaz olan RİE Komutana olacak,kalın sağlıcakla.

Dur hele reis bekleyip gorelim

CqUUBwlWYAAv4-u.jpg:large

Rofl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt